Bredband 100/10
  • 100 Mbit/s nedströms
  • 10 Mbit/s uppströms
  • Prisvärt bredband
  • Flera enheter
329 kr/mån

Bredband 100/10

Bredband 100/10 passar dig som surfar mycket, streamar film och serier i HD-kvalitet och som dessutom vill ha snabbt internet till många prylar samtidigt! Det perfekta familjeabonnemanget skulle man kunna säga! 

Med Sappas bredband kan du välja hastighet både nedströms och uppströms.

Vad är skillnaden på ned- och uppströms? 
Hastigheter delas in i nedströms- och uppströmshastighet, vilket anger hur snabbt information kan tas emot respektive skickas från den enheten du surfar ifrån. Det viktigaste är överlag är att ha en snabb nedströmshastighet för att kunna ta del av information på internet på det sättet du vill.

Uppströmshastigheten är viktig när du exempelvis vill skicka stora mejl med många bilder eftersom hastigheten påverkar hur lång tid du får sitta och vänta innan allt har skickats iväg. Det är också anledningen till att hastigheterna uppströms är ca 5-10 ggr långsammare än hastigheterna nedströms.


Över 130 TV-kanaler!

Skaffa TV från Sappa och få tillgång till ett av Sveriges största TV-utbud! Med över 130 kanaler och 26 kanalpaket att välja bland, är valfriheten oändlig! Vi har alla kanaler och paket du kan tänka dig, från både Sappa, C More och Viasat!

Se tv-utbud