Välj fiber från Sappa 

Få den bästa uppkopplingen för både TV och bredband med fiber

Varför ska man välja fiber? 

Man säger att fiber är framtidens anslutningstjänst som erbjuder bäst prestanda. Det finns många fördelar med fiber. Det är både driftsäkert och okänsligt för störningar som exempelvis åska. Med fiber från Sappa får du en en hög kapacitet som gör att alla i familjen kan vara uppkopplade på flera enheter samtidigt och surfa riktigt snabbt. 

Välj fiberanslutning 

Det har aldrig varit viktigare att kunna vara uppkopplad dygnet runt och kunna lita på en stabil och säker uppkoppling. När allt blir mer digitaliserat är det viktigt att vara förberedd för framtiden och med fiber får du garanterat bandbredd som räcker till. 

Fiber till villaägare     

Fiber till hyreshus, BRF, samfällighet, förening eller byalag

Fibertjänster från Sappa 

Har du redan en fiberanslutning kan du självklart beställa TV och bredband direkt från Sappa. Sök på din adress för att se vilka tjänster som finns i ditt utbud. Du kan även beställa via stadsnät där Sappa finns som leverantör. 

Se TV-paket        

Se bredbandsabonnemang    

Aktivera TV- och bredbandstjänster   

Sappa via stadsnät

Ta hjälp av Fiberskolan

Det är inte helt lätt att ha koll på allt i fibervärlden. Alla pratar om fiber, men hur fungerar det egentligen? Kan alla skaffa fiber och vilka är fördelarna med fiber jämfört med andra överföringsmetoder? Vi vill hjälpa dig välja rätt och har besvarat på 5 vanliga frågor om fiber.

Läs artikel