Omsorgstjänster

Skapa en trygg och självständig vardag med digitala omsorgstjänster - för anhöriga, äldre och personer med funktionsnedsättning.

Omsorgstjänster direkt hem

Är du anhörig och önskar stötta någon närstående från distans, eller är du själv i behov av stöd för att kunna leva som vanligt? Många känner oro i sin vardag och föredrar stöd från anhöriga eller andra närstående framför hemtjänst. Vi har lösningar som gör det enkelt och tryggt. På Omsorgsportalen finner du tjänster som spisvakt som stänger av spisen innan olyckan är framme, påminnelsestöd för den som lätt glömmer samt trygghetslarm och tillsynstjänster kopplade till anhörig, vän, granne eller larmcentral.

  • Tjänster som stödjer och uppmuntrar en aktiv och social livsstil
  • Lätta att installera, möjlighet att beställa installationshjälp vid behov
  • Tjänsteleverantören finns alltid till hands för att svara på frågor
  • Se filmen om Lars och Agneta, som beskriver mer om tjänster från omsorgsportalen.se

Välkommen till Omsorgsportalen

Tjänster för en trygg och aktiv livsstil.

Till Omsorgsportalen

Bo kvar hemma – på dina villkor

Grundfunktionen med digitala omsorgstjänster är att skapa trygga förutsättningar för ett självständigt boende utifrån just dina behov och din situation. Att kunna bo kvar hemma även med ökat omsorgsbehov, samtidigt som kan känna dig trygg i att en anhörig, vän eller granne kan titta till dig från distans om du känner oro.

Tjänster för dina behov

Tjänsterna beställs enkelt på omsorgsportalen.se där du kan använda dig av filtreringen som är behovsbaserad, för att underlätta i sökandet efter rätt tjänst för just dig. Skulle ett trygghetslarm med GPS lindra oron för dig och dina anhöriga? Kanske behöver du hjälp att komma ihåg och skulle ha nytta av att en anhörig eller vän som kan titta till dig från distans? Gemensamt för alla fasta tjänster är att det alltid ingår ett stabilt, dedikerat Välfärdsbredband i startpaketet. För de tjänster som kopplas upp mobilt, såsom trygghetslarm med positionering ingår SIM-kort och uppkoppling i startpaketet. 

Nyfiken på att veta mer?
Skriv in din adress på omsorgsportalen.se och se vilka tjänster som är tillgängliga där du bor. Har du några frågor om tjänsterna är du välkommen att ringa oss på 031 - 79 79 200  så berättar vi mer.

%MCEPASTEBIN%

Välfärdsbredband

Välfärdsbredband inkluderas i alla startpaket - inget bredband eller dator behövs för att nyttja tjänsterna

Till Omsorgsportalen