Digital omsorg

Skapa en trygg och självständig vardag med digitala omsorgstjänster - för anhöriga, äldre och personer med funktionsnedsättning.

Digitala omsorgstjänster direkt hem

Är du anhörig till en äldre eller person med funktionsnedsättning som du vill kunna stötta från distans? Oavsett om du vill kunna stötta eller har behov av stöttning så är du rätt person att upptäcka fördelarna med digitala omsorgstjänster och hur det kan skapa en trygg och självständig vardag. På Omsorgsportalen finner du tjänster som spisvakt som stänger av spisen innan olyckan är framme, påminnelsestöd för den som lätt glömmer samt trygghetslarm och tillsynstjänster kopplade till anhörig, vän, granne eller larmcentral.

  • Digitala omsorgstjänster utifrån behov och situation
  • All utrustning installeras vid behov av Hemfixare
  • Efter beställning finns tjänsteleverantören alltid till hands för frågor
  • Du behöver varken mobil, dator eller internet för att nyttja många av tjänsterna.
  • Beställ enkelt på omsorgsportalen.se

Välkommen till Omsorgsportalen

En oberoende marknadsplats för digitala omsorgstjänster i hemmet.

Till Omsorgsportalen

Bo kvar hemma – på dina villkor

Grundfunktionen med digitala omsorgstjänster är att skapa trygga förutsättningar för ett självständigt boende utifrån just dina behov och din situation. Att kunna bo kvar hemma även med ökat omsorgsbehov borde vara valbart och vi möjliggör detta på ett överskådligt, enkelt och tryggt sätt.

Exempel på tjänster:

PÅMINNELSER - Behöver du hjälp att komma ihåg? Förhindra olyckor genom tjänster som påminner dig om det som lätt glöms bort.

TILLSYN - Känn dig trygg i att en anhörig, vän eller granne kan titta till dig från distans om du känner oro.

LARMA - Vetskapen om att en anhörig, vän, granne eller larmcentral är en knapptryckning bort skapar lugn. Larm kan även skickas vid exempelvis en fallolycka.

BRANDSÄKERHET  - Glömt mat på spisen eller strykjärnet påslaget? Tjänster som stänger av automatiskt innan olyckan bryter ut och kan larma både dig och en anhörig, vän, granne eller larmcentral.

STYRA HEMMET  - Förenkla tillvaron genom att automatisera, överblicka och styra elektronik i hemmet via mobil eller surfplatta.

Enkelt att beställa, enkelt att använda

Tjänsterna kan beställas av dig som anhörig eller dig som användare direkt via Omsorgsportalen. Vi erbjuder även kollektiva tjänster till fastighetsägare och föreningar. I alla startpaket inkluderas ett välfärdsbredband och användaren kan luta sig tillbaka medan vi sköter leveransen. Vi gör bostaden till en säkrare plats för alla!

Nyfiken på att veta mer?
Skriv in din adress på omsorgsportalen.se och se vilka tjänster som är tillgängliga där du bor. Har du några frågor om tjänsterna är det bara att ringa oss på 0774-444 744 så berättar vi mer.

%MCEPASTEBIN%

Välfärdsbredband

Välfärdsbredband inkluderas i alla startpaket - inget bredband eller dator behövs för att nyttja tjänsterna

Till Omsorgsportalen