Digital omsorg

Få tillgång till en marknadsplats för digitala hjälpmedel och omsorgstjänster i hemmet.

Digitala omsorgstjänster direkt hem

Har du eller någon anhörig till dig ökat behov av omsorg, men vill ändå kunna fortsätta leva som vanligt hemma? Med Sappa får du tillgång till Omsorgsportalen - Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala hjälpmedel och omsorgstjänster i hemmet. Här finner du alltifrån tjänster som möjliggör tillsyn för en anhörig till enklare påminnelsestöd för den boende. Tjänsterna kan beställas av både dig som boende eller dig som anhörig på distans.

  • Stort urval av digitala hjälpmedel
  • All utrustning installeras vid behov av Hemfixare
  • Efter beställning finns tjänsteleverantören alltid till hands för frågor
  • Du behöver varken mobil, dator eller internet för att nyttja många av tjänsterna.
  • Beställ enkelt på omsorgsportalen.se

Välkommen till Omsorgsportalen

Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala hjälpmedel och omsorgstjänster i hemmet.

Till Omsorgsportalen

Bo kvar hemma – på dina villkor

Med dagens hjälpmedel kan vi leva ett tryggare liv i vetskap om att exempelvis våra anhöriga larmas om olyckan skulle vara framme. Även för den anhörige är det ofta en stor lättnad att känna sig trygg med att bli meddelad om något oförutsett skulle ske. Att kunna bo kvar hemma även med ökat omsorgsbehov borde vara valbart och vi möjliggör detta på ett överskådligt, enkelt och tryggt sätt.

Exempel på tjänster:

PÅMINNELSER - Med dessa tjänster behöver du aldrig mer glömma att låsa dörren eller stänga av kaffebryggaren.

TILLSYN - Känn trygghet i att en anhörig kan titta till dig från distans.

LARMA - Larmar en larmcentral eller anhörig genom en knapptryckning. Alternativt per automatik vid fall eller om rörelsemönstret avviker.

BRANDSÄKERHET  - Tjänster som varnar vid brandfara eller stänger av spisen automatiskt innan olyckan bryter ut.

STYRA HEMMET  - Styr och överblicka belysning, apparater, temperatur och rörelser i ditt eller din anhöriges hem genom mobilen.

Enkelt att beställa, enkelt att använda

Tjänsterna kan beställas av användaren själv eller en anhörig direkt via portalen, eller beställas som en kollektiv tjänst av fastighetsägaren eller föreningen. Vi inkluderar ett välfärdsbredband i samtliga tjänster varpå användaren kan luta sig tillbaka medan vi sköter leveransen. Vi gör bostaden till en säkrare plats för alla!

Nyfiken på att veta mer?
Skriv in din adress på omsorgsportalen.se och se vilka tjänster som är tillgängliga där du bor. Har du några frågor om tjänsterna är det bara att ringa oss på 0774-444 744 så berättar vi mer.

%MCEPASTEBIN%

omsorgsportalen.se

Tjänsterna kan beställas av både dig som boende eller dig som anhörig på distans. Välfärdsbredband är inkluderat i alla tjänster.

Till Omsorgsportalen