1 Gbit bredband + TV för 199 kr/mån     

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om hur du får högre kapacitet till lägre kostnad. 

* Obligatoriska uppgifter

Supersnabbt bredband till alla boende 

Nu får ni möjlighet att erbjuda era boenden supersnabbt och prisvärt bredband! För 199 kr/mån (ink moms) får ni 1 Gbit bredband och TV litet basutbud. Varje
boende har sedan valfriheten att själva köpa till fler kanaler från ett av marknadens bredaste TV-utbud. Vi på Sappa hjälper er att komma igång och vårt kundlojalitetscenter finns tillgängliga för era boenden alla dagar, året om 8-22. 

  • Supersnabbt bredband
  • Valfrihet med TV
  • Kom igång snabbt

Upptäck valfriheten med Sappa   

För de boende som vill komplettera sitt utbud har vi ett av marknadens bredaste utbud med kanaler och kanalpaket från bland annat Sappa, C More och Viasat. Vi har allt ifrån stora blandpaket till lite mindre intressepaket med TV-kanaler inom olika genres. Det går att köpa till kanaler styckvis eller sätta ihop sitt egna TV-paket. 

Läs mer om vår tv-tjänst

Läs mer om vår bredbandstjänst

Välj till kanalpaket från C More och Viasat

Prisvärd bredband och TV-lösning   

Vi tycker att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och att ni och era boenden ska bli nöjda med både vårt utbud, pris och vår service. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag och levererar idag TV och bredband till nöjda kunder i hela Sverige. För oss är kundupplevelsen det viktiga och vårt kundlojalitetscenter finns på plats alla dagar, året om 8-22. Vi har inga knappval eller långa väntetider.

Passa på att ta del av vår prisvärda bredband och TV-lösning. Vårt erbjudande gäller fastigheter som har fastighetsnät med fiber eller koax. Vi erbjuder en kollektiv lösning med 1 Gbit/s bredband tillsammans med ett analogt basutbud för 199 kr/mån (ink. moms) per hushåll. Vid koaxleverans kan hastigheten på bredbandet endast nå upp till 500 Mbit/s.  Kontakta oss gärna

Slå oss gärna en signal eller skicka oss ett mail, så besvarar vi era frågor.

Kontakta oss