1 Gbit bredband till varje hushåll och 17 digitala kanaler från 99 kr/mån 

Verkar det krångligt att byta leverantör? Låt oss visa motsatsen! 

Erbjudande till din brf i Malmö  

Sveriges kundvänligaste företag Sappa levererar 1 Gbit bredband till varje hushåll och 17 digitala TV-kanaler från 99 kr/mån till din bostadsrättsförening.

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och din styrelse.

Sänk kostnaden för dig och din brf med Sveriges kundvänligaste företag.

Hej! Kanske har er förening funderat på att byta leverantör av bredband och TV men inte riktigt kommit igång med den processen? Verkar det krångligt att byta? Låt oss visa motsatsen! Hos oss på Sappa får din bostadsrättsförening tillgång till 500 Mbits - 1 Gbit bredband till varje hushåll och ett basutbud bestående av 17 digitala TV-kanaler från 99 kr/mån (inkl moms). Inga övriga avgifter tillkommer varken för dig eller föreningen! Ni får ett basutbud av TV med individuell möjlighet att själv välja till fler kanaler från ett av marknadens bredaste TV-utbud och framtidssäkrar er fastighet med en snabb och stabil uppkoppling. Vi ansvarar för hela leveransen, drift och underhåll samt fullserviceavtal. 

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag 
Vi på Sappa vill vara Sveriges kundvänligaste företag och vårt kundlojalitetscenter finns tillgängliga för er alla dagar, året om, 8-22 utan knappval eller långa väntetider. Vi vill prata med våra kunder!

Vi levererar i alla typer av nät   
Sappa levererar i alla typer av fastighetsnät: kabel-TV-nät eller fiber, via klassiska antennuttag för kabel-TV eller tjänstefördelare i nya mediaskåp. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål. Oavsett om det gäller TV, surf, telefoni, streamingtjänster eller hemlarm så tillhandahåller vi på Sappa en säker uppkoppling som hanterar hela behovet. 

Upptäck valfriheten med Sappa    

För de medlemmar som vill komplettera sitt utbud har vi ett av marknadens bredaste utbud med kanaler och kanalpaket från bland annat Sappa, C More och Viasat. Vi har allt ifrån stora blandpaket till lite mindre intressepaket med TV-kanaler inom olika genres. Det går att köpa till kanaler styckvis eller sätta ihop sitt egna TV-paket. 

  • Över 130 TV-kanaler 
  • Supersnabbt bredband 
  • Lägg till fast telefoni  


Branschens bästa service    

Vi tycker att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och att ni ska vara nöjda med både vårt utbud, pris och vår service. Vi levererar våra tjänster till nöjda kunder i hela Sverige och är väldigt stolta över utmärkelsen bäst service i branschen (Svenskt Kvalitetsindex 2018 och 2019).

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag! Därför finns vårt kundlojalitetscenter på plats alla dagar, året om 8-22, utan knappval eller långa väntetider.  

Kontakta mig!  

Håkan Göras   
0763-281543   
hakan.goras@sappa.se


Kontakta oss gärna

Slå oss gärna en signal eller skicka oss ett mail, så besvarar vi era frågor.

Kontakta oss

till varje hushåll