Vill ni få supersnabbt bredband och prisvärd TV för 199 kr/mån - utan nätavgifter?   

Sappa levererar 500 Mbit - 1 Gbit bredband och ett grundutbud av TV för 199 kr/mån och hushåll (inkl moms) till din BRF.

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och din styrelse.

Hej då nätavgift!

Visste du att din Bostadsrättsförening betalar en nätavgift på 150 kr för dig så att du ska kunna köpa bredband via fibernätet? Hos oss på Sappa får din bostadsrättsförening tillgång till 500 Mbit - 1 Gbit bredband och ett grundutbud av TV för 199 kr/mån (inkl moms). Inga övriga avgifter tillkommer varken för dig eller föreningen! Med oss framtidssäkrar ni er fastighet med en stabil uppkoppling och vi ansvarar för hela leveransen med allt från teknisk utrustning, drift och underhåll till fullserviceavtal. Med ett gruppavtal från Sappa på bredband och TV får föreningens medlemmar en bättre ekonomi och varje boende har sedan valfriheten att själva köpa till fast telefoni och fler kanaler från ett av marknadens bredaste TV-utbud. 

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag 
Vi på Sappa vill vara Sveriges kundvänligaste företag och vårt kundlojalitetscenter finns tillgängliga för er alla dagar, året om, 8-22 utan knappval eller långa väntetider. Vi vill prata med våra kunder!

Vi levererar i alla typer av nät   
Sappa levererar i alla typer av fastighetsnät: kabel-TV-nät eller fiber, via klassiska antennuttag för kabel-TV eller tjänstefördelare i nya mediaskåp. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål. Oavsett om det gäller TV, surf, telefoni, streamingtjänster eller hemlarm så tillhandahåller vi på Sappa en säker uppkoppling som hanterar hela behovet. 

Upptäck valfriheten med Sappa   

För de medlemmar som vill komplettera sitt utbud har vi ett av marknadens bredaste utbud med kanaler och kanalpaket från bland annat Sappa, C More och Viasat. Vi har allt ifrån stora blandpaket till lite mindre intressepaket med TV-kanaler inom olika genres. Det går att köpa till kanaler styckvis eller sätta ihop sitt egna TV-paket. 

  • Över 130 TV-kanaler
  • Supersnabbt bredband
  • Lägg till fast telefoni Välj till kanalpaket från C More och Viasat

Branschens bästa service    

Vi tycker att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och att ni ska vara nöjda med både vårt utbud, pris och vår service. Vi levererar våra tjänster till nöjda kunder i hela Sverige och är väldigt stolta över utmärkelsen bäst service i branschen (Svenskt Kvalitetsindex 2018).

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag! Därför finns vårt kundlojalitetscenter på plats alla dagar, året om 8-22, utan knappval eller långa väntetider.Kontakta oss gärna

Slå oss gärna en signal eller skicka oss ett mail, så besvarar vi era frågor.

Kontakta oss