Kollektiv TV för 0 kr/mån   

Vi erbjuder dina hyresgäster ett grundutbud av TV helt utan kostnad, oavsett om ni har kabel-TV eller annat fastighetsnät.

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. 

Betalar du för dina hyresgästers TV?   

Teckna ett kollektivt avtal med Sappa med ett grundutbud av TV till samtliga hushåll för 0 kr/mån. Utöver grunderbjudandet kan hyresgästen självklart köpa till telefoni, större TV-paket och bredband där de väljer hastighet individuellt.

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag 
Vi på Sappa vill vara Sveriges kundvänligaste företag och vårt kundlojalitetscenter finns tillgängliga för er alla dagar, året om, 8-22 utan knappval eller långa väntetider. 

Vi levererar i alla typer av nät   
Sappa levererar i alla typer av fastighetsnät: kabel-TV-nät eller fiber, via klassiska antennuttag för kabel-TV eller tjänstefördelare i nya mediaskåp. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål. Oavsett om det gäller TV, surf, telefoni, streamingtjänster eller hemlarm så tillhandahåller vi på Sappa en säker uppkoppling som hanterar hela behovet. 

Utbud för alla behov och önskemål    

Utöver det grundutbud som erbjuds har naturligtvis dina hyresgäster valfriheten att kunna köpa till fler kanaler, helt efter eget tycke. Vi har ett av marknadens bredaste utbud med över 130 kanaler och kanalpaket från bland annat Sappa, C More och Viasat. 

Vi tycker att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och att era boenden ska ha möjlighet att själva välja bredbandshastighet. Vi har bredband för alla surfare. Det går också att välja till fast telefoni för den som önskar. Den enskilda hyresgästen beställer antingen direkt på sappa.se eller via vårt kundlojalitetscenter.Välj till kanalpaket från C More och Viasat


Branschens bästa service    

Vi tycker att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och att ni ska vara nöjda med både vårt utbud, pris och vår service. Vi levererar våra tjänster till nöjda kunder i hela Sverige och är väldigt stolta över utmärkelsen bäst service i branschen (Svenskt Kvalitetsindex 2018).

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag! Därför finns vårt kundlojalitetscenter på plats alla dagar, året om 8-22, utan knappval eller långa väntetider. Välkommen till ett företag som gärna pratar med sina kunder!Kontakta oss gärna

Slå oss gärna en signal eller skicka oss ett mail, så besvarar vi era frågor.

Kontakta oss