Referenser

Vi på Sappa är mycket stolta över våra kundrelationer och samarbeten. Läs här vad våra kunder tycker om oss.

Lämna en intresseanmälan

Här kan ni ta del av några av de referenser och omdömen vi har fått.


”Undertecknad har under ett antal år arbetat med Sappa som leverantör av analoga och digitala TV-tjänster till de fibernät vi, genom ekonomiska föreningar, byggt till villor både i tätorten och på landbygden i Avesta Kommun. Sappa har visat sig vara mycket lyhörda för våra önskemål och behov samt har på ett professionellt sätt levererat det vi önskat. Erfarenheten av samarbetet är mycket positiv bland våra medlemmar och de tycker att Sappa har en uppskattad och kompetent kundservice.”


Tomas Svedberg 
Ordförande Skogsbo Fiber Ek. förening  
Projektledare 5 fiberföreningar

”Sappa har i snart ett decennium varit en framgångsrik tjänsteleverantör i Karlstads Stadsnät. De har verkligen lyckats med den svåra kombinationen att vara en nationell leverantör med ett lokalt engagemang. Jag tror även att företag i andra branscher har mycket att lära av Sappa hur man jobbar med kunder och marknadsutveckling.”


Hafsteinn Jonsson 
Stadsnätschef Karlstads El Stadsnät och VD MittNät AB, samverkansbolag mellan kommunala fibernät i Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Munkfors och Åmål

Vi på KBAB med många boenden i våra fastigheter uppskattar verkligen Sappa som leverantör av stabila tjänster och breda tv-utbud. Samtliga våra kontaktpersoner hos Sappa levererar alltid på topp med bra, snabb och professionell service och support. Vi känner oss helt enkelt mycket nöjda och trygga med Sappas som leverantör! 


Per-Åke Örtlund 
Installationsansvarig 
Karlstads Bostads AB

”Vi är framförallt nöjda med Sappas utbud av kanaler.  Vi tycker även att kontakten med alla medarbetare hos Sappa fungerar utmärkt. Teknisk leverans av tv-tjänsten sker via tredjepart och Sappa hjälper till med tekniken på ett bra sätt. Sappas kundtjänst är det främst våra hyresgäster som har kontakt med. Vi får dock väldigt sällan klagomål till oss vilket är ett mycket gott betyg för en sådan teknikintensiv bransch.”


Lars Larenius
VD- Vadstena Fastighets AB

”För mig är det viktigt att ha en leverantör som levererar bra kundservice och givetvis tjänster med hög kvalitet. Efter att ha gått igenom de olika erbjudanden som fanns på marknaden föll valet på Sappa. Med Sappa, som levererar tv, bredband och telefoni till mina boenden, har jag fått en mycket kompetent leverantör. Jag tycker samarbetet fungerar mycket bra, de är enkla att få tag i och jag får alltid snabb återkoppling, det är viktigt för mig.”


Magnus Andersson
Ansvarig projektledare Karlstadhus AB

"Sappa har en stabil tv-leverans och vi i föreningen tycker att det fungerar utmärkt. Skulle något krångla får vi alltid ett fint bemötande av kundtjänsten. Vi är verkligen jättenöjda med Sappa".


Hans Burman 
Brf Yxan i Skellefteå

”Jag är väldigt nöjd med Sappa ur flera perspektiv. De håller den höga service som jag förväntar mig som kund, de har ett mycket brett utbud av kanaler och jag tror inte att jag skulle kunna leva utan den inspelningsbara HD-boxen. För mig är det framför allt sport som gäller – all möjlig sport, dygnet runt – och där har jag nog faktiskt alla kanaler som finns.”


Håkan Loob
Ingen vanlig tv-tittare

Intresseanmälan

Vill ni bli kontaktade gällande lösningar för er bostadsrättsförening, samfällighet eller byalag? Skicka in en intresseanmälan redan idag så kontaktar vi er inom kort!

Lämna intresseanmälan