Referenser

Vi på Sappa är mycket stolta över våra kundrelationer och samarbeten. Läs här vad våra kunder tycker om oss.

Lämna en intresseanmälan

Citat från våra kunder

Det bästa som finns är nöjda kunder som hör av sig!

Här kan ni ta del av några av de referenser och omdömen vi har fått.

Vi är väldigt nöjda med Sappas TV och bredband och den service dom förmedlar. Under övergången från annan leverantör har jag hjälpt många medlemmar att ringa till Sappa och har personligen pratat med minst 10 olika kundtjänstmedarbetare. Alla hade ett mycket bra bemötande och de gav sig inte förrän dom kunde lösa frågan/problemet vi hade. Sappas kundtjänst har verkligen levererat det som utlovats! Det är service i toppklass, enligt min mening!

Sappa har otroligt användarvänliga boxar samt fjärrkontroller. Vi var lite oroliga hur de äldre skulle kunna hantera dem, men det har gått hur bra som helst. Även tjänsterna levererar enligt våra förväntningar. Ljud och bild på TV:n är mycket bra då det är HD-kvalitet på nästan hela utbudet och att kapaciteten på bredbandet håller hög standard och hastighet, och allt detta även till ett riktigt lågt pris.

En av anledningarna till att vi valde Sappa var också för att vi har en del äldre som bor i föreningen som då har möjlighet att använda deras omsorgstjänster på ett enkelt och smidigt sätt.

Roger Groth, styrelseledamot
Brf Bokhållaren i SundsvallFör oss på KBAB är support med snabb service och bra bemötande mycket viktigt hos de leverantörer som har kontakt med våra hyresgäster, vilket Sappa har. Vi är mycket nöjda med Sappa som leverantör."

Alex Boberg, Ansvarig Fastighets-IT, Karlstads Bostads AB

Sappa har en stabil TV-leverans och vi i föreningen tycker att det fungerar utmärkt. Skulle något krångla får vi alltid ett fint bemötande av kundtjänsten. Vi är verkligen jättenöjda med Sappa".

Hans Burman, Brf Yxan i Skellefteå
För mig är det viktigt att ha en leverantör som levererar bra kundservice och givetvis tjänster med hög kvalitet. Efter att ha gått igenom de olika erbjudanden som fanns på marknaden föll valet på Sappa. Med Sappa, som levererar tv, bredband och telefoni till mina boenden, har jag fått en mycket kompetent leverantör. Jag tycker samarbetet fungerar mycket bra, de är enkla att få tag i och jag får alltid snabb återkoppling, det är viktigt för mig.”

Magnus Andersson, Ansvarig projektledare, Karlstadhus AB

Undertecknad har under ett antal år arbetat med Sappa som leverantör av analoga och digitala TV-tjänster till de fibernät vi, genom ekonomiska föreningar, byggt till villor både i tätorten och på landbygden i Avesta Kommun. Sappa har visat sig vara mycket lyhörda för våra önskemål och behov samt har på ett professionellt sätt levererat det vi önskat. Erfarenheten av samarbetet är mycket positiv bland våra medlemmar och de tycker att Sappa har en uppskattad och kompetent kundservice.”

Tomas Svedberg, Ordförande Skogsbo Fiber Ek. förening, Projektledare 5 fiberföreningar
Sappa har i snart ett decennium varit en framgångsrik tjänsteleverantör i Karlstads Stadsnät. De har verkligen lyckats med den svåra kombinationen att vara en nationell leverantör med ett lokalt engagemang. Jag tror även att företag i andra branscher har mycket att lära av Sappa hur man jobbar med kunder och marknadsutveckling.”

Hafsteinn Jonsson, Stadsnätschef Karlstads El Stadsnät och VD MittNät ABA

Vi gick över till Sappa för snart 2 år sedan och är mycket nöjda med dem. Vi i styrelsen trodde kanske först att det skulle bli mycket jobb med indragning och allt runtomkring. Men Sappa kunde allt det där, och visste vad vi skulle tänka på och vad de skulle göra. Så det var väldigt smidigt och enkelt. Det är få grejer som vi har gjort i styrelsen som har varit så uppskattat bland våra medlemmar som bredband och TV. Stor del av det var Sappas förtjänst."

Erik Molin, Ordförande, HSB Brf KontrollantenBrf Solbacken har sedan många år ett nära samarbete med Sappa som levererar en egen helhetslösning anpassad till vår förening med bredband och TV. Vi tycker om deras kundservice och sätt att hantera oss som kunder.”

Daniel Schätzling, Ordförande, Brf Solbacken

Jag är väldigt nöjd med Sappa ur flera perspektiv. De håller den höga service som jag förväntar mig som kund, de har ett mycket brett utbud av kanaler och jag tror inte att jag skulle kunna leva utan den inspelningsbara HD-boxen. För mig är det framför allt sport som gäller – all möjlig sport, dygnet runt – och där har jag nog faktiskt alla kanaler som finns.”

Håkan Loob, Ingen vanlig TV-tittareVi på KBAB med många boenden i våra fastigheter uppskattar verkligen Sappa som leverantör av stabila tjänster och breda tv-utbud. Samtliga våra kontaktpersoner hos Sappa levererar alltid på topp med bra, snabb och professionell service och support. Vi känner oss helt enkelt mycket nöjda och trygga med Sappas som leverantör!"

Per-Åke Örtlund, Installationsansvarig, Karlstads Bostads AB

Vi är framförallt nöjda med Sappas utbud av kanaler.  Vi tycker även att kontakten med alla medarbetare hos Sappa fungerar utmärkt. Teknisk leverans av TV-tjänsten sker via tredjepart och Sappa hjälper till med tekniken på ett bra sätt. Sappas kundtjänst är det främst våra hyresgäster som har kontakt med. Vi får dock väldigt sällan klagomål till oss vilket är ett mycket gott betyg för en sådan teknikintensiv bransch.”

Lars Larenius, VD, Vadstena Fastighets AB


Kontakta oss gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!