Service & support

Som er leverantör säkerställer vi kvaliteten i nätet och tar hand om all service.

Servicepartner från norr till söder

Som er leverantör säkerställer vi kvaliteten i TV-, bredbands- och telefoninätet och tar hand om all service. Vi ställer stora krav på våra servicepartner. De ska vara utbildade, ha god yrkeskännedom och de ska vara kapabla att snabbt och smidigt kunna åtgärda de eventuella problem som uppstår. Vi utför service fram till kl 17, och kommer en felanmälan in efter det åtgärdas problemet så tidigt som möjligt nästkommande dag.

  • Servicepartners över hela landet
  • Vi är snabbt på plats 
  • Löser oftast problem inom 24 timmar

När det gäller avbrott på samtliga kanaler, eller public servicekanalerna, samt bredbandsleveransen till hela fastigheten kräver vi av våra servicepartner att underhåll ska ske omgående, oavsett dag. Era boenden kontaktar Sappa direkt om något är fel på kanalerna. Vår kundservice finns tillgänglig för alla typer av ärenden alla dagar, året om. För att det ska vara enkelt.


Din egen kundsupport

Du når vår företagsavdelning alla vardagar 8-17 på telefonnummer 031-774 10 40 eller forsaljning@sappa.se. De hjälper dig om du har frågor om exempelvis fakturor, service, inkopplingar, tilläggsbeställningar eller vilken annan fråga som du än må ha! Har du frågor om ditt avtal ber vi dig kontakta din säljare. Om du inte vet vem det är, kontakta oss så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person med en gång.

Dina boendens kundsupport     

För oss på Sappa är det viktigt att ha bra kontakt med alla våra kunder. Därför finns vi på plats och svarar på dina boendens frågor alla dagar, året om. De når oss på 0774-444 744, hej@sappa.se eller @sappasomduvill på sociala medier. 


Kontakta oss gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!

För mig är det viktigt att ha en leverantör som levererar bra kundservice och givetvis tjänster med hög kvalitet. Efter att ha gått igenom de olika erbjudanden som fanns på marknaden föll valet på Sappa. Med Sappa, som levererar tv, bredband och telefoni till mina boenden, har jag fått en mycket kompetent leverantör. Jag tycker samarbetet fungerar mycket bra, de är enkla att få tag i och jag får alltid snabb återkoppling, det är viktigt för mig.”

Magnus Andersson, Ansvarig projektledare, Karlstadhus AB