Service & support

Som er leverantör säkerställer vi kvaliteten i nätet och tar hand om all service.

Lämna en intresseanmälan

Servicepartner från norr till söder

Som er leverantör säkerställer vi kvaliteten i TV-, bredbands- och telefoninätet och tar hand om all service. Vi ställer stora krav på våra servicepartner. De ska vara utbildade, ha god yrkeskännedom och de ska vara kapabla att snabbt och smidigt kunna åtgärda de eventuella problem som uppstår. Vi utför service fram till kl 17, och kommer en felanmälan in efter det åtgärdas problemet så tidigt som möjligt nästkommande dag.

  • Servicepartners över hela landet
  • Vi är snabbt på plats 
  • Löser oftast problem inom 24 timmar

När det gäller avbrott på samtliga kanaler, eller public servicekanalerna, samt bredbandsleveransen till hela fastigheten kräver vi av våra servicepartner att underhåll ska ske omgående, oavsett dag. Era boenden kontaktar Sappa direkt om något är fel på kanalerna. Vår kundservice finns tillgänglig för alla typer av ärenden kl 8-22 alla dagar, året runt. För att det skall vara enkelt.


Din egen kundsupport

Du når vår företagsavdelning alla vardagar kl.8-17 på telefonnummer 031-774 10 40 eller forsaljning@sappa.se. De hjälper dig om du har frågor om exempelvis fakturor, service, inkopplingar, tilläggsbeställningar eller vilken annan fråga som du än må ha! Har du frågor om ditt avtal ber vi dig kontakta din säljare. Om du inte vet vem det är, kontakta oss så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person med en gång.

Dina boendens kundsupport     

För oss på Sappa är det viktigt att ha bra kontakt med alla våra kunder. Därför finns vi på plats och svarar på dina boendens frågor alla dagar, året om, 8-22. När de ringer till oss svarar vi helt utan knappval och vi har även en hög svarsfrekvens på Facebook. De når oss på 0774-444 744, hej@sappa.se eller @sappasomduvill på sociala medier. 


Frågor och svar

Om du behöver hjälp så har vi samlat de vanligaste frågorna som vi hoppas kunna besvara. Hittar du inte det du söker kan du kontakta oss på 031-774 10 40 eller på forsaljning@sappa.se. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla vardagar 8-17.


Se vad vi kan göra för er

Vill ni bli kontaktade gällande lösningar för er bostadsrättsförening, samfällighet eller byalag? Visa ditt intresse redan idag så kontaktar vi er inom kort!

Till intresseanmälan