Installation med Hemfixare 

Hemfixare är en partner till Sappa som hjälper dina hyresgäster med installation

Vi tar hand om dina hyresgäster

Öppet alla dagar, året om 
I de flesta fall är det enkelt att installera vår utrustning och vi kan guida dina hyresgäster eller medlemmarna i brf:en över telefon.Vårt kundlojalitetscenter har öppet alla dagar, året om. Vardagar 8-22 och helger 8-18.

Hemfixare 
Om hjälp ändå behövs för att utföra installationen hemma kan vi rekommendera Hemfixare. Hemfixare är en partner till Sappa som kan hjälpa till med de flesta installationer i hemmet. De boende betalar direkt till Hemfixare för den tjänst som väljs och med RUT-avdrag som Hemfixare löser kostar 399 kr för första timman. En installation av digitalbox, router eller liknande tar oftast inte mer än en timma men vid behov kan hjälpen förlängas med en halvtimma åt gången som då kostar 199 kr/halvtimma.

Kontakta Hemfixare

Hjälp med installation? 
Vill du komma i kontakt med Hemfixare och se vad de erbjuder för dina hyresgäster eller medlemmar i brf:en? Klicka här för att komma direkt till tidsbokning av hembesök!

Läsa mer om Hemfixare?
Hemifxare är en nationell aktör som hjälper till med allt från tekniska inkopplingar till möbelmontering. Klicka här för att läsa mer på hemsidan!

Se vad vi kan göra för er

Vill ni bli kontaktade gällande lösningar för er bostadsrättsförening, samfällighet eller byalag? Visa ditt intresse redan idag så kontaktar vi er inom kort!

Till intresseanmälan