Levererar i flera nät

Sappa levererar i alla typer av fastighetsnät: kabel-TV-nät eller fiber, via klassiska antennuttag för kabel-TV eller tjänstefördelare i nya mediaskåp. 

I vilka nät levererar Sappa?    

Bredband via kabel-TV-nät 
Om det finns kabel-tv till ditt hus kan du få bredband via kabel-tv-nätet. Bredband via kabel-tv-nät kan ge mycket hög hastighet, men det byggs få nya nät, så om du saknar kabel-tv idag kommer du troligen inte kunna få bredband via kabel-tv-nät framöver.

Hur fungerar bredband via kabel-TV-nät?
Bredband via kabel-tv-nätet använder samma koaxialkablar som ursprungligen installerades för kabel-tv. Koaxialkabeln är i sin tur ansluten till ett fibernät i en s.k. fibernod. För att bredband ska vara möjligt via kabel-tv krävs att nätet är uppgraderat för att hantera trafik i båda riktningar, dvs. så att kunden även kan skicka data. Det är vanligtvis olika hastighet för att skicka och ta emot data i ett kabel-tv-nät.

Hur levererar vi TV?   
Sappa kan leverera TV över Koaxialnätet och bredband över LAN (Local Area Network). Vi kan också leverera IPTV och bredband över LAN och Fiber.

Kontakta oss

Hittar du inte det du söker kan du kontakta oss på 031-774 10 40 eller på forsaljning@sappa.se. Du kan också skriva till oss direkt via vår chat. Vi svarar alla vardagar 8-17.


Se vad vi kan göra för er.

Vill ni bli kontaktade gällande lösningar för er bostadsrättsförening, samfällighet eller byalag?

Visa ditt intresse redan idag så kontaktar vi er inom kort!


Lämna intresseanmälan