Kollektiva gruppanslutningar

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag! Vi på Sappa levererar bredband, TV & play, digitala omsorgstjänster och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. 


Lämna en intresseanmälan

Bostadsrättsförening

Verkar det krångligt att byta TV- och bredbandsleverantör? Låt oss visa motsatsen! Vi erbjuder gruppavtal till bostadsrättsföreningar.

Läs mer


Fastighetsägare

Betalar du för dina hyresgästers TV och bredband? Teckna ett kollektivt avtal med Sappa och sänk dina kostnader. 

Läs mer


Fiberförening

Vill ni driva ert egna fibernät och samtidigt kunna nyttja fördelarna av en helhetsleverantör? Sappa agerar kommunikationsoperatör.

Läs mer

Hej, det är vi som är Sappa!

Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag.Utöver det så levererar vi också bredband, TV & play, digitala omsorgstjänster och telefoni till nöjda kunder i hela landet.

Vi är ett av Sveriges större telekombolag och har funnits länge i branschen. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson.

Oavsett, så är det viktigaste för oss att alla våra kunder ska vara nöjda med oss.Vi är därför speciellt stolta över vårt kundlojalitetscenter som har branschens mest generösa öppettider. Vi finns på plats för våra kunder alla dagar, året om. 

Lär känna oss bättre

Gruppavtal

Sappas gruppavtal innebär att du tecknar ett kollektivt avtal för alla boende. Det innebär fördelar i form av en gemensam anslutning som ger ett mycket bra pris, enkelhet genom exempelvis att kostnaden för TV, bredband och telefoni kan läggas på månadsavgiften till de boende. Det är att jämföra med att var och en skriver sitt eget avtal. Sedan finns självklart friheten att lägga individuella val utöver.

Är det krångligt att bli kund hos Sappa?

Oavsett om ni ska skaffa kollektiva tjänster för första gången eller byta från en annan leverantör, behöver det inte vara en invecklad process. Titta på videon så visar vi hur enkelt det går till hos oss på Sappa!


Se vad vi kan göra för er.

Verkar det krångligt att byta leverantör? Låt oss visa motsatsen!

Vi skräddarsyr en kollektiv lösning efter era behov och önskemål.


Lämna en intresseanmälan

Varför välja Sappa?

Vi jobbar dagligen med att vara i framkant när det kommer till vårt kundbemötande. 
Oavsett när, var och hur du kommer i kontakt med oss - vill vi erbjuda en kundupplevelse utöver det vanliga.


Kundservice i världsklassValfrihet när den är som bäst  Vi svarar alla dagar, året om

Kontakta oss gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!
För oss på KBAB är support med snabb service och bra bemötande mycket viktigt hos de leverantörer som har kontakt med våra hyresgäster, vilket Sappa har.

Vi är mycket nöjda med Sappa som leverantör."

Alex Boberg, Ansvarig Fastighets-IT, Karlstads Bostads AB


SE REFERENSER

Är du villaägare?

Besöker du denna sida för att se vad du kan få för utbud som privatperson? Då ska du istället besöka sappa.se för privatpersoner. Vi rekommenderar dig att göra "Sappatestet" som kommer att visa vilka tjänster och utbud vi kan leverera till din adress. Sappa kan också leverera tjänster via fiber och finns i flertal stadsnät.

Sappa Villa - för dig som bor i villa
Läs mer om fiber från Sappa