Sitter du med i en bostadsrättsförening eller är du fastighetsägare?

Lämna en intresseanmälan
Sitter du med i en bostadsrättsförening, samfällighet, byalag eller är du fastighetsägare eller byggherre?

Då har du kommit helt rätt! Sappa levererar Tv, bredband och telefoni - på dina villkor.

Det räcker inte att säga att tv och bredband är två av de viktigaste tjänsterna i ett hushåll. Det är mycket mer än så. Det är en grundläggande förutsättning för nöjda boenden.

Du vill erbjuda dina hyresgäster eller kundkrets en trygg och kvalitetssäker tv, bredband och telefonileverantör, men också en förstklassig ljud- och bildupplevelse i kombination med ett stabilt bredband. Schyssta kommunikations- och underhållningstjänster alltså. Men vi tror att du faktiskt vill mer än så – vi tror att du dessutom gärna skulle vilja påverka ditt kanalutbud eller själv bestämma hastigheten på bredbandet. Det kan du med Sappa.

Vi levererar tv till fastighetsägare, byggherrar, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Med Sappa som leverantör får alla hushåll som vi ombesörjer med tv tillgång till ett basutbud. Basutbudet kan vara digitalt eller analogt. Eller en kombination. Vi är flexibla.

På samma sätt är vi lika flexibla när det kommer till bredbandstjänster. Det spelar ingen roll vilka kablar och kontakter du har i din fastighet. Eller vilken hastighet på bredbandet du vill ha. Du bestämmer, vi hjälper dig att leverera på det du har och på det sättet du vill ha det. Det är de viktigaste för oss.

Hör gärna av dig till oss! Du når oss på 031-7741040 och forsaljning@sappa.se, vardagar kl 8-17.