För er bostadsrättsförening

TV och bredband till nöjda kunder i hela Sverige.

Lämna en intresseanmälan

TV och bredband

Vi erbjuder TV, bredband och telefoni till bostadsrättsföreningar, samfälligheter, byalag, fastighetsägare och byggherrar i hela Sverige.

Läs mer


Gruppavtal

Köp in tjänster kollektivt som en förening eller fastighetsägare och få rabatterade priser för samtliga hushåll.

Läs mer


Service och support

Som er leverantör säkerställer vi kvaliteten i TV-, bredbands- och telefoninätet och tar hand om all service.

Läs mer

Hej det är vi som är Sappa!

Sappa har sin bakgrund i AB Svensk Programagentur (SPA), som i sin tur har varit verksam som agent i kabel-TV-branschen sedan 1994. Vi älskar linjär-TV och ser att boenden fortsatt vill ha det som en del i sitt hem. Vi följer också tekniska trender, därför ligger playfunktionalitet nära hjärtat.

Vårt mål är att vara Sveriges mest kundvänliga företag. Vi jobbar dagligen med att vara i framkant med kundbemötande och har ett kundlojalitetscenter som svarar alla dagar, året om kl. 8-22 (oavsett ärende). Det är också här vi sticker ut från alla andra leverantörer i branschen, och vi gör det riktigt bra.

Lär känna oss bättre


Se vad vi kan göra för er

Vill ni bli kontaktade gällande lösningar för er bostadsrättsförening, samfällighet eller byalag? Visa ditt intresse redan idag så kontaktar vi er inom kort!

Till intresseanmälanÄr du villaägare?

Besöker du denna sida för att se vad du kan få för utbud som privatperson? Då ska du istället besöka sappa.se för privatpersoner. Vi rekommenderar dig att göra "Sappatestet" som kommer att visa vilka tjänster och utbud vi kan leverera till din adress. Sappa kan också leverera tjänster via fiber och finns i flertal stadsnät.

Sappa Villa - för dig som bor i villa
Läs mer om fiber från SappaKontakta oss gärna

Slå oss gärna en signal eller skicka oss ett mail, så besvarar vi era frågor.

Kontakta oss

Frågor och svar

Om du behöver hjälp så har vi samlat de vanligaste frågorna som vi hoppas kunna besvara. Hittar du inte det du söker kan du kontakta oss på 031-774 10 40 eller på forsaljning@sappa.se. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla vardagar 8-17.