Fastighetsägare

Betalar du för dina hyresgästers TV och bredband? Teckna ett kollektivt avtal med Sappa och sänk dina kostnader.

Lämna en intresseanmälan

Sänk dina kostnader på TV och bredband!

Välkommen till en leverantör som erbjuder skräddarsydda gruppavtal och branschens mest generösa öppettider gentemot dina hyresgäster! Med Sappas gruppanslutning får dina hyresgäster tillgång till ett grundutbud av TV samt möjligheten att individuellt köpa till telefoni, större TV-paket och bredband där de själva väljer hastighet. Vi på Sappa tillhandahåller en säker uppkoppling som hanterar hela fastighetens behov, vare sig det gäller fastighetstjänster eller framtidens digitala omsorgstjänster. Vi ansvarar för hela leveransen, drift och underhåll samt fullserviceavtal. 

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag 
Vi på Sappa vill vara Sveriges kundvänligaste företag och vårt kundlojalitetscenter finns tillgängliga för er alla dagar, året om, 8-22 utan knappval eller långa väntetider. Vi vill prata med våra kunder!

Vi levererar i alla typer av nät   
Sappa levererar i alla typer av fastighetsnät: kabel-TV-nät eller fiber, via klassiska antennuttag för kabel-TV eller tjänstefördelare i nya mediaskåp. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål. Oavsett om det gäller TV, surf, telefoni, streamingtjänster eller hemlarm så tillhandahåller vi på Sappa en säker uppkoppling som hanterar hela behovet. 

Prova ny leverantör av TV och bredband?   

Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer.  

Upptäck valfriheten med Sappa   

För de medlemmar som vill komplettera sitt utbud har vi ett av marknadens bredaste utbud med kanaler och kanalpaket från bland annat Sappa, C More och Viasat. Vi har allt ifrån stora blandpaket till lite mindre intressepaket med TV-kanaler inom olika genres. Det går att köpa till kanaler styckvis eller sätta ihop sitt egna TV-paket. 

  • Över 130 TV-kanaler
  • Supersnabbt bredband
  • Lägg till fast telefoni Välj till kanalpaket från C More och Viasat

Branschens bästa service    

Vi tycker att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och att ni ska vara nöjda med både vårt utbud, pris och vår service. Vi levererar våra tjänster till nöjda kunder i hela Sverige och är väldigt stolta över utmärkelsen bäst service i branschen (Svenskt Kvalitetsindex 2018).

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag! Därför finns vårt kundlojalitetscenter på plats alla dagar, året om 8-22, utan knappval eller långa väntetider.