Fastighetsägare

Betalar du för dina hyresgästers TV och bredband? Teckna ett kollektivt avtal med Sappa och sänk dina kostnader.

Lämna en intresseanmälan


Helhetsleverantör

Hej!  Är du intresserad av att sänka kostnaderna för dig och dina hyresgäster? Vi erbjuder ett prisvärt utbud av TV kollektivt till dina hyresgäster. Utöver den kollektiva lösningen kan hyresgästerna individuellt köpa till större TV-paket, bredband och telefoni.

Med Sappa som leverantör får dina hyresgäster dessutom tillgång till Omsorgsportalen - digitala omsorgstjänster för både äldre och funktionsvarierade. Tjänsterna skapar ett långsiktigt, framtidssäkrat boende på ett överskådligt och tryggt sätt. Läs mer på omsorgsportalen.se.

För dig som fastighetsägare erbjuder vi olika typer av fastighetstjänster över bredband, som t.ex. porttelefon

  • Bäst service i branschen (Svenskt Kvalitetsindex 2018, 2019, 2020)
  • Ett av Sveriges största telekombolag
  • Levererar oavsett typ av fastighetsnät

Erbjudande till dig som fastighetsägare

Vi erbjuder ett prisvärt utbud av TV kollektivt till dina hyresgäster. 

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och din styrelse.


Branschens bästa service

Vi är ett av landets största telekombolag och har funnits länge i branschen. Vi levererar våra tjänster till över 410 000 kunder. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson.

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag! Därför finns vårt kundlojalitetscenter på plats alla dagar, året om. Oavsett när, var och hur kunden kommer i kontakt med oss - vill vi erbjuda kundservice i världsklass. Ett kvitto på vårt arbetre är att vi två år i rad har fått utmärkelsen bäst service i branschen enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex 2018, 2019).

Vi levererar i alla typer av nät

Sappa levererar i alla typer av fastighetsnät: kabel-TV-nät eller fiber, via klassiska antennuttag för kabel-TV eller tjänstefördelare i nya mediaskåp. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål. Oavsett om det gäller TV, surf, telefoni, streamingtjänster eller hemlarm så tillhandahåller vi på Sappa en säker uppkoppling som hanterar hela behovet. 

För mig är det viktigt att ha en leverantör som levererar bra kundservice och givetvis tjänster med hög kvalitet. Efter att ha gått igenom de olika erbjudanden som fanns på marknaden föll valet på Sappa. Med Sappa, som levererar tv, bredband och telefoni till mina boenden, har jag fått en mycket kompetent leverantör. Jag tycker samarbetet fungerar mycket bra, de är enkla att få tag i och jag får alltid snabb återkoppling, det är viktigt för mig.”

Magnus Andersson, Ansvarig projektledare, Karlstadhus AB


SE REFERENSER

Kontakta mig gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!

Vänliga hälsningar, Lotta Ohlsson

Kontakta mig gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!

Vänliga hälsningar, Markus Brauer

Hej, det är vi som är Sappa!

Vi är ett av Sveriges största telekombolag och har funnits länge i branschen.

Vi levererar bredband, TV & play, digitala omsorgstjänster och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. 

För oss är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill alltid erbjuda kundservice i världsklass!