Utbud & tjänster

Representerar du en bostadsrättsförening, fiberförening, samfällighet eller äger fastigheter och vill ha smarta lösningar?

Lämna en intresseanmälan

TV, bredband & telefoni

Det räcker inte att säga att TV och bredband är två av de viktigaste tjänsterna i ett hushåll. Det är mycket mer än så. Ni vill erbjuda era hyresgäster eller kundkrets en trygg och kvalitetssäker TV-, bredband- och telefonileverantör, men också en förstklassig ljud- och bildupplevelse i kombination med ett stabilt bredband. Det kan ni göra med Sappa.

  • Välj färdiga basutbud eller sätt ihop ett eget
  • Kombinera TV, bredband och telefoni
  • Boenden kan köpa till kanalpaket från både Sappa, C More, Discovery & V sport, series & film 

Läs mer om vår TV-tjänst

Läs mer om vår bredbandstjänst

Läs mer om vår telefonitjänst  

Läs mer om digitala omsorgstjänster


Kollektivt basutbud i gruppavtal

Vissa väljer att prata om kollektiva basutbud och andra om gruppavtal eller gruppanslutning. Oavsett så innebär det fördelar i form av en gemensam anslutning som ger ett mycket bra pris som kan läggas på månadsavgiften till de boende. Sedan finns friheten att lägga individuella val utöver gruppavtalet.

Läs mer om gruppavtal

Läs mer om kollektivt basutbud


Service & support

Som er leverantör säkerställer vi kvaliteten i TV-, bredbands- och telefoninätet och tar hand om all service. Vi ställer stora krav på våra servicepartner. De ska vara utbildade, ha god yrkeskännedom och de ska vara kapabla att snabbt och smidigt kunna åtgärda de eventuella problem som uppstår. Våra servicepartner finns i ett stort antal städer över hela landet – från Malmö i söder till Luleå i norr.

Läs mer om service & support

Sveriges kundvänligaste företag

Det är den absolut viktigaste tjänsten vi erbjuder, både för er och för oss på Sappa. Vårt kundlojalitetscenter finns för alla era boenden 8-22, året om, och för er som förening helgfria dagar 8-17. Vi har gång på gång bevisat att trevligt och personligt kundbemötande vinner i längden. Det är här vi sticker ut från andra leverantörer i branschen. Vi lever våra värderingar 365 dagar om året och sträver efter ständig utveckling. 

Lär känna oss bättre

Se vad vi kan göra för er

Vill ni bli kontaktade gällande lösningar för er bostadsrättsförening, samfällighet eller byalag?

Visa ditt intresse redan idag så kontaktar vi er inom kort!


Lämna intresseanmälan

Frågor och svar

Om du behöver hjälp så har vi samlat de vanligaste frågorna som vi hoppas kunna besvara. Hittar du inte det du söker kan du kontakta oss på 031-774 10 40 eller på forsaljning@sappa.se. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla vardagar 8-17.