Bredband från Sappa

Ni har valfrihet att välja den hastighet som passar just era boende

Bredband för alla smaker

De flesta svenska hushåll räknar nuförtiden bredband som en del av vardagen. Därför är det viktigt för oss att kunna leverera ett stabilt bredband oavsett vilket behov man har. Vi vill vara så flexibla som möjligt när det kommer till bredbandstjänster. Det spelar ingen roll vilka kablar och kontakter ni har i er fastighet. Eller vilken hastighet på bredbandet ni vill ha. Ni bestämmer, vi hjälper er att leverera på det ni har och på det sättet ni vill ha det.

Trådlöst bredband

Många vill ha tillgång till trådlöst bredband. Det är enkelt och fritt. Det har vi tagit fasta på och därför använder vi endast modem som har wifi-funktionen på plats redan från början.

Vilka hastigheter erbjuder vi? 

Vi erbjuder tjänster med flera olika bredbandshastigheter från 10-1 000 Mbit/s. Det viktigaste är att ni får just det som ni och era boende behöver och vill ha. Vi vill gärna diskutera med er om vilka behov ni ser finns så ni får en anpassad leverans.

Uppgradering och pris för era boenden

Om era boende vill uppgradera sitt abonnemang till en högre hastighet än den de erbjuds kollektivt av er betalar de endast en mindre summa i mellanskillnad per hastighetssteg.

Läs mer om bredband från Sappa

Se vad vi kan göra för er

Vill ni bli kontaktade gällande lösningar för er bostadsrättsförening, samfällighet eller byalag?

Visa ditt intresse redan idag så kontaktar vi er inom kort!


Lämna intresseanmälan

Frågor och svar

Om du behöver hjälp så har vi samlat de vanligaste frågorna som vi hoppas kunna besvara. Hittar du inte det du söker kan du kontakta oss på 031-774 10 40 eller på forsaljning@sappa.se. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla vardagar 8-17.