Digital omsorg

Få tillgång till Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala hjälpmedel och omsorgstjänster i hemmet. 


Digitala omsorgstjänster direkt hem

Med Sappa som leverantör får ni fri tillgång till Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala omsorgstjänster i hemmet. Tjänsterna som kan beställas kollektivt eller individuellt direkt av den boende på omsorgsportalen.se, ökar både attraktiviteten och säkerheten av fastigheten. Enkelhet är ett av våra ledord och självklart är det enkelt för er att beställa tjänster kollektivt för ytterligare mervärde för de boende. Vi tar hand om allt från beställning, till leverans och installation.

  • Beställ enkelt på omsorgsportalen.se
  • Stort urval av digitala hjälpmedel
  • All utrustning installeras vid behov av tjänsteleverantören
  • Efter beställning finns tjänsteleverantören alltid till hands för frågor

TILL OMSORGSPORTALEN

Digital boendeanpassning för livets alla skeden

Med dagens hjälpmedel kan vi leva ett tryggare liv i vetskapen om att exempelvis våra anhöriga eller en larmcentral larmas om olyckan skulle vara framme. Även för den anhörige är det ofta en stor lättnad att känna sig trygg med att bli meddelad om något oförutsett skulle ske. Vi möjliggör detta på ett överskådligt, enkelt och tryggt sätt.

Tjänsterna kan beställas av användaren själv eller en anhörig direkt via portalen, initieras av hemtjänsten eller beställas som en kollektiv tjänst. Tjänsterna går genom välfärdsbredband varpå fastighetsägaren eller föreningen kan luta sig tillbaka medan vi sköter leveransen. Vi gör inte bara fastigheten mer attraktiv - vi gör den även till en säkrare plats för alla!

Nyfiken på att veta mer? Skriv in din adress på omsorgsportalen.se och se vilka tjänster som är tillgängliga där du bor. Har du några frågor om tjänsterna eller kollektiv beställning? Kontakta din säljare på Sappa eller ring oss på 031–774 10 40 så berättar vi mer. 

Bo kvar hemma – på dina villkor

På Omsorgsportalen hittar du tjänster och hjälpmedel som gör det möjligt för dig att bo kvar hemma även om ditt omsorgsbehov blivit större. För många är det positivt att dagens hjälpmedel bidrar till en fortsatt hög integritet och framförallt frihet att fortsätta leva som vanligt – hemma. Utöver detta bidrar dessutom flera av de hjälpmedel som finns tillgängliga till brandsäkerheten, vilket bidrar till ökad trygghet både för individen och grannarna.

 Exempel på tjänster på omsorgsportalen.se:

  • PÅMINNELSER – Behöver du hjälp att komma ihåg? Förhindra olyckor genom tjänster som påminner dig om det som lätt glöms bort.

  • TILLSYN -  Känn dig trygg i att en anhörig kan titta till dig från distans om du känner oro.

  • LARMA - Vetskapen om att en anhörig eller larmcentral är en knapptryckning bort skapar lugn.

  • BRANDSÄKRA –  Glömt mat på spisen eller strykjärnet påslaget? Tjänster som varnar och stänger av automatiskt innan olyckan bryter ut.

  • STYRA HEMMET – Skapa automatisk belysning nattetid, styr rumstemperatur och överblicka hemmet på distans.


·         Styr och överblicka belysning, apparater, temperatur och rörelser i ditt eller din anhöriges hem genom mobilen.Se vad vi kan göra för er

Vill ni bli kontaktade gällande lösningar för er bostadsrättsförening, samfällighet eller byalag?

Visa ditt intresse redan idag så kontaktar vi er inom kort!


Lämna intresseanmälan

Frågor och svar

Om du behöver hjälp så har vi samlat de vanligaste frågorna som vi hoppas kunna besvara. Hittar du inte det du söker kan du kontakta oss på 031-774 10 40 eller på forsaljning@sappa.se. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla vardagar 8-17.

Kontakta oss gärna

Har du några frågor eller funderingar? Önskar ni en offert skräddarsydd efter era behov och önskemål? Tveka inte att höra av dig!