TV som ni vill ha det

Med Sappa som leverantör får ni chans att plocka ihop det basutbud som uppfyller era behov. 

Ett basutbud med TV-kanaler som når alla hushåll

När ni väljer Sappa som TV-leverantör, får ni vara med och bestämma vilket basutbud era boende ska få tillgång till. Kanske vill ni ha samma utbud som erbjuds av en annan leverantör idag, kanske efterfrågar ni något helt nytt?

Alla hushåll som vi ombesörjer med TV har tillgång till ett basutbud. Basutbudet kan vara analogt eller digitalt. Eller en kombination. Vi är flexibla. Det analoga utbudet får ni direkt från antennuttaget och det digitala via en digitalbox eller TV-modul.

  • Skräddarsy ert basutbud
  • Vi har avtal med alla programbolag 
  • Välj och vraka bland mängder av kanalpaket, playtjänster och TV-kanaler

Valfrihet för de boende att välja mer

När väl er fastighet är ansluten till Sappa kan de boende själva anpassa sitt TV-utbud efter eget intresse. Samtidigt som den ena gillar engelsk ligafotboll, sitter den andra gärna klistrad framför SHL och den tredje plöjer serier i snabb takt. Då kan vi erbjuda dessa tre personer individuella utbud som innehåller vad de söker, med digital-TV från Sappa.

Mer än 130 TV-kanaler

Vi har alla TV-kanaler man kan tänka sig och några till - med ett av Sveriges största utbud av HD-kanaler. För att välkomna alla till Sappa och för att göra övergången från er förra leverantör så smidig som möjligt, skickar vi ut fina erbjudanden på både boxar, moduler och kanalpaket till alla som bor i nyanslutna fastigheter. Här nedan kan ni läsa mer om vårt TV-utbud för privatpersoner:

Se kanalpaket och playtjänster

Se TV-kanaler

Se utrustning

Se vad vi kan göra för er

Vill ni bli kontaktade gällande lösningar för er bostadsrättsförening, samfällighet eller byalag?

Visa ditt intresse redan idag så kontaktar vi er inom kort!


Lämna intresseanmälan

Frågor och svar

Om du behöver hjälp så har vi samlat de vanligaste frågorna som vi hoppas kunna besvara. Hittar du inte det du söker kan du kontakta oss på 031-774 10 40 eller på forsaljning@sappa.se. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla vardagar 8-17.