Kontakta oss

Vi pratar gärna med våra kunder och finns tillgängliga alla dagar, året om.

Avtalsfrågor?

Har du några frågor eller funderingar som rör ditt bredbandsavtal hos Sappa? Tveka inte att höra av dig!

Bredband till ditt företag? 

Prioriterad trafik och en servicenivå i världsklass? Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om vårt bredband.  

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag

Är ditt företag på jakt efter en pålitlig bredbandsleverantör och vill veta vad vi kan erbjuda? Vi levererar en förstklassig tjänst i alla bredbandshastigheter. Lämna en intresseanmälan redan idag så berättar vi gärna mer! 

 • Ett av Sveriges större telekombolag
 • Bäst service i branschen (Svenskt Kvalitetsindex 2018, 2019, 2020)
 • Vårt kundlojalitetscenter finns på plats alla dagar, året om  

Vanligaste frågorna


 • Vad är Sappa Wifi Extra?

  Sappa Wifi Extra är ett tillägg till ditt Sappa Wifi i det fall du önskar utöka räckvidden av din wifi signal. Tjänsten består av en repeater/extender som paras ihop med din router och gör att dina enheter kan kommunicera med denna istället för din router när avståndet börjar bli för långt till routern.

  Läs mer
 • Vad är Sappa Wifi?

  Sappa Wifi är en tilläggstjänst till Sappas bredbandsabonnemang. Tjänsten är till för att göra det enkelt att koppla upp och hålla koll på dina anslutna enheter hemma. I tjänsten ingår hjälp med att ställa in nätet för bästa prestanda samt en modern och kraftfull router.

  Läs mer
 • Hur byter jag namn på mitt wifi?

  Vill du använda ett eget namn på ditt wifi behöver du logga in i routern för att ändra det. Du kan läsa mer om hur du loggar in i routern här.

  Läs mer
 • Kan jag prioritera trafiken för utvalda enheter med Sappa Wifi-routern?

  Ja det kan du göra. Vill du att t.ex att din Apple-TV som du streamar via ska ha företräde på att komma åt Internet kan du aktivera den enheten i Easy QoS listan när du loggat in i din router. Du kan självklart välja fritt vilka enheter som ska prioriteras. Kom ihåg att spara ändringen för att den ska bli aktiv.

  Läs mer
 • Vad har Sappa Wifi-routern för tekniska specifikationer?

  Du hittar alla specifikationer i databladet för Genexis ED-500. Alternativt i den kompletta manualen. Du hittar dessa här.

  Läs mer