Programkort

 • Hur sätter jag i mitt programkort i boxen?

  Har du en digitalbox som heter Dilog DIP-701 sätter du in programkortet på vänster sida utav boxen. Programkortet ska ha Sappa loggan på ovansidan med pilen pekande mot boxen och chipet ska vara på undersidan. Efter ungefär halva kortet är inne kommer det ta stopp, då är det bara att rycka till neråt lite extra så den går in längre. Det är bara några millimeter som ska synas.  

 • Mitt kort har kommit bort!

  Då får vi skicka ett nytt kort till dig. Ring oss, så löser vi det. Det kostar 125 kr att få ett nytt kort och para ihop det med din box eller tv-modul.

 • Kan jag skaffa extrakort?

  Självklart! Det är fördelaktigt att skaffa digital-tv från Sappa till fler av dina tv-apparater. Givetvis väljer du själv vilket utbud du vill ha, men om du väljer exakt samma kanalpaket till flera så blir det billigare!

  C More

  När du köper ett valfritt kanalpaket från C More får du det gratis på upp till tre extrakort. Dessutom ingår C more play i din dator och din Ipad! 

  Viasat

  Alla kanalpaket från Viasat kostar 99.-/mån på din andra tv, för att sedan bli kostnadsfritt om du vill ha Viasat-paketet på en tredje tv eller fler!

  Detta gäller ej Viasats à la carte-kanaler med undantag för Viasat Golf och Viasat Golf HD som kostar 49:-/mån på din andra tv-apparat. Vill du ha kanalen på en tredje tv eller fler så är det kostnadsfritt!

  Sappa (Övriga kanalpaket)

  Till din första tv betalar du odinarie pris för kanalpaketet, på kort 2, 3 och 4 tilkommer det ingen extra debitering! På kort 5 blir priset för kanalpaketet odinarie pris. Detta gäller med undantag för Sappa Fem, Sappa Tio och enstaka kanaler.

 • Mitt kort har gått sönder. Vad gör jag nu?

  Ring oss, så fixar vi ett nytt. Det kostar 125 kr att ersätta kortet och para ihop det nya kortet med din box eller tv-modul.