Nu inför vi fakturaavgift och slår ett slag för e-faktura

Nu inför vi en fakturaavgift om 30 kr på alla pappersfakturor, för dig som köper digital-tv från Sappa. Fakturaavgiften är en kostnad vi tar ut för att administrera, trycka och posta fakturorna.

Du som har blivit kund hos Sappa efter den 15 mars 2012 betalar fakturaavgift från och med din första faktura, i april. Du som sedan innan är kund hos Sappa betalar fakturaavgiften från och med fakturan i augusti.

Ingen avgift vid betalning via e-faktura

Genom att betala dina fakturor från Sappa via e-faktura så sparar du inte bara på miljön, du slipper dessutom fakturaavgiften på 30 kr. E-fakturan kommer direkt till din Internetbank och du behöver inte tänka på OCR-nummer, betalningsdag och belopp - allt är ifyllt och det enda du behöver göra är att godkänna fakturan för betalning.

Du anmäler att du vill ha e-faktura direkt via din Internetbank, sök fram Sappa och följ sedan instruktionen på skärmen så får du en e-faktura från oss vid nästa fakturering.

Automatisk betalning med autogiro

Du kan självklart betala dina fakturor via autogiro. Genom att betala dina fakturor via e-faktura med autogiro så behöver du inte oroa dig för att missa en betalning eftersom den dras automatiskt från ditt konto på förfallodagen.

Du skaffar autogiro genom att fylla i en autogiroblankett och skicka den till Sappa.

Eftersom du får hem en pappersfaktura som aviserar vilket belopp som kommer att dras från ditt konto på förfallodagen så tar vi ut en fakturaavgift på 30 kr vid betalning via autogiro. Fakturaavgiften slipper du om du väljer att få denna avisering via e-faktura, passa därför på att anmäla dig för e-faktura via din Internetbank i samband med att du anmäler autogiro till Sappa.