28 september, 2013

Nya priser på C More Max och C More Sport

Under det senaste året har C More förlängt flera sporträttigheter och även lagt till C More Play i alla abonnemang. Från och med den 1 september prisjusterar därför C More kanalpaketen C More Max och C More Sport med 30 kr.

Nya priser från och med den 1 september 2013

De nya priserna från och med den 1 september 2013 är 479 kr/mån för C More Max och 429 kr/mån för C More Sport. Eftersom vi fakturerar i förskott får du det nya priset på din faktura i augusti. Om du har ett tidsbundet abonnemang får du prishöjningen först när bindningstiden löper ut.

Förlängda sporträttigheter

C More har nyligen säkrat rättigheterna för Allsvenskan i fotboll fram till 2019 och för Elitserien i ishockey fram till 2018. De fortsätter även att satsa på högkvalitativa studiosändningar för att ge dig den bästa sportupplevelsen. Med ditt C More Sport eller C More Max kan du följa ditt favoritlag i många år framöver!

C More Play

Sedan oktober förra året ingår C More Play i alla C Mores abonnemang hos Sappa. C More Play ger dig tillgång till ditt abonnemang även på dator och iPad. C More investerar kontinuerligt i teknikutveckling som innebär att C More Play kommer bli tillgängligt på fler plattformar framöver.

Logga in på C More Play med följande uppgifter:

www.cmore.se/play Användarnamn: Ditt kundnummer (detta hittar du på ditt avtal och på dina fakturor från Sappa) Lösenord: Ditt postnummer