Erbjudande till alla filmälskare!
01 januari, 2015

Erbjudande till alla filmälskare!

Kategorier: Erbjudanden

Passa på att fylla din tv, dator, mobil eller surfplatta med storfilmer, biosuccér och de senaste serierna för endast 99 kr/mån. Ordinarie pris är 219 kr/mån.

C Mores filmkanaler ger dig storfilmer, biosuccéer och de senaste serierna utan reklamavbrott. Kanalpaketet C More Film innehåller 10 kanaler, varav 3 i HD. Dessutom ingår C More Play, som gör att du kan se kanalerna även i dator eller iPad.

Skaffa du C More Film för endast 99 kr/mån - Utan bindningstid! 


Allt du behöver veta om kampanjen
För att kunna skaffa C More Film behöver ha en digitalbox eller tv-modul och vårt instegspaket Sappa Alltid. Sappa Alltid kostar 49 kr/mån.

Erbjudande: C More Film för 99 kr/mån (ordinarie pris är 219 kr/mån) 
Bindningstid: Ingen bindningstid 
Totalkostnad: 99 kr/mån (148 kr/mån inklusive Sappa Alltid) 
Erbjudandet gäller t.o.m: 31 maj 2015 

Beställ C More Film för 99 kr/mån

Gå vidare för att beställa C More Film direkt på sappa.se eller ring oss så hjälper vi dig. Numret är 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar 8-22! 

Har du redan C More Film men vill ta del av kampanjen?

Du som redan har ett abonnemang på C More Film kan också ta del av erbjudandet. Om du har ett abonnemang utan bindningstid så kan du teckna om dig direkt och få det nya priset från och med nästkommande månad. Om du har ett bundet kanalpaket behöver din bindningstid löpa ut under kampanjperioden för att kunna teckna kampanjen. Kampanjpriset tar då vid när den befintliga avtalstiden är slut.