Se Formel 1 på Viasat Motor!

Se Formel 1 på Viasat Motor!

02 oktober 2017 Höjdpunkter

Motorsport i världsklass på Viasat Motor! 

Formel 1 cirkusen återvänder till förarnas favoritbana Suzuka International Racing Course med den berömda kurvan 130R som tas fullt i närmare 300km/h. Det börjar bli hög tid för Ferraris förare Sebastian Vettel att börja reparera poängtappen från Shanghai, men även från Malaysia där Mercedes förare Lewis Hamilton nu har utökat VM ledningen till 281 poäng mot Sebastian Vettels 247 poäng. 5 race återstår av säsongen så fortfarande finns det många poäng att köra om. 25 poäng för vinst, 18 poäng för att komma tvåa och 15 poäng för tredjeplatsen.  

Följ dramat från Japans Grand Prix på Viasat Motor och Viaplay. Loppet startar kl 07.00 svensk tid söndagen den 8 oktober och Viasat Motors sändning börjar kl 06.15. 

Såhär följer du Japans Grand Prix på Viasat Motor
Torsdag 5 oktober - Träning 1
Fredag 6 oktober - Träning 2 och 3
Lördag 7 oktober - Kval
Söndag 8 oktober - Race

Återstående race 2017 
8 oktober - Japan (Suzuka)
22 oktober - USA (Austin)
29 oktober - Mexico (Mexico City)
12 november - Brasilien (Interlagos)
26 november - Abu Dhabi (Yas Marina)

Hur kan du se Formel 1? 
Skaffa Viasat Sport i 12 månader och få de 3 första månaderna för 0 kr. När du köper Viasat Sport får du även tillgång till kanalerna i Viaplay. Se livesport i din surfplatta, mobil och dator. Välj själv vad du ska titta på och när det ska börja. Ladda ner och titta utan uppkoppling. Beställ här.