Den Tappre Prins Ivandoes Heroiska Färd på Cartoon Network
16 november, 2017

Den Tappre Prins Ivandoes Heroiska Färd på Cartoon Network

Kategorier: Barn & familj

Den Tappre Prins Ivandoes Heroiska Färd på Cartoon Network!

Cartoon Networks första nordiska orginalserier Den Tappre Prins Ivandoes Heroiska Färd har premiär den 20 november 2017! Seriens skapare har tidigare jobbat med Cartoon Networks prisvinnande succéserie Gumballs fantastiska värld. 

Den Tappre Prins Ivandoes Heroiska Färd har producerats tillsammans med Köpenhamns-baserade Sun Creature Studio (pilotavsnittet skapades med Copenhagen Bombay), och har medfinansierats av danska filminstitutet. Serien är skapad av de danska animatörerna Christian Bøving-Andersen och Eva Lee Wallberg. 

Sändning av Den Tappre Prins Ivandoes Heroiska Färd
TV-kanal: Cartoon Network
Kanalplats: 142
Tid: Serien sänds måndag-torsdag kl. 18.30.
Avsnittlängd: Serien består av 10 st treminuters-avsnitt.
Premiär: 20 november 2017

Handling Den Tappre Prins Ivandoes Heroiska Färd
Handlingen kretsar kring Ivandoe - skogens unga prins. Han får i uppdrag av sin far att hitta och återvända med den Gyllene fjädern. I sällskap av sin hängivna kompanjon – en liten fågel vid namn Bert – ger sig Ivandoe ut på ett episkt äventyr. På sin resa upptäcker de nya och mystiska områden av skogen och träffar en rad lustiga varelser längs vägen.

Kom igång med Cartoon Network

Lägg till Cartoon Network i ditt utbud och se premiären den 20 november!

Kanalen ingår i följande paket: Sappa Mest, Sappa Mest HDSappa MycketSappa TioSappa Fem, Sappa Barn, Viasat Guld och Visast Silver som du enkelt kan beställa inne på Mitt Sappa eller så kan du kontakta oss. Du når oss på hej@sappa.se eller 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar, året om 8-22.