Bron säsong 4 premiär på SVT

Bron säsong 4 premiär på SVT

21 december 2017 TV-tips

Den 1 januari 2018 har Bron säsong 4 premiär på SVT.

Om du gillar kriminalserier så kan nog inte det nya året börja på ett bättre sätt! Bron säsong 4 har premiär den 1 januari 2018 på SVT! Denna gång är det premiär för den fjärde och sista säsongen av succéserien.

Bron premiär nyårsdagen 2018

När säsong 4 tar vid är det ungefär två år sedan säsong 3 avslutades. Det är bekräftat att både Saga Norén (spelas av Sofia Helin) och Henrik Saboe (spelas av Thure Lindhardt) är med i säsong 4. Säsong 4 av Bron innehåller åtta avsnitt där fokus ligger på att söka svar på frågor som fortfarande inte är lösta.

– Det bli en lysande seriefinal, säger Anna Croneman i en artikel från SVT, programchef Drama på SVT.

Följ spänningen framför TV:n eller på Sappa Play

Bänka dig framför tv:n, slå på SVT1 och se premiären av Bron säsong 4 den 1 januari 2018. Om du är ett riktigt Bron-fan så vill du inte missa starten, tydligen kommer den vara extra spännande.

Bron säsong 4 premiär
Kanal: SVT1 (kanalplats 1)
När: 1 januari 2018
Tid: 21:00
Längd: 55 min

Streama Bron på Sappa Play

Har du inte möjlighet att se Bron på TV:n så kan du alltid streama seriestarten med Sappa Play. Med Sappa Play kan du se program i mobilen, datorn och surfplattan. Enkelt och smidigt kan du se program 7 dagar bakåt i tiden eller kolla program som går live. Du delar appen med hela familjen (fem enheter) och två enheter kan streama innehåll samtidigt. Mycket nöje!

Ladda ner Sappa Play i App Store

Ladda ner Sappa Play i Google Play