Frivisning av HISTORY HD

Frivisning av HISTORY HD

11 januari 2018 Höjdpunkter

Vi inleder året med frivisning av den populära kanalen HISTORY HD. Frivisningen startar fredag 12 janari och sträcker sig ända till 12 februari. Knappa in kanalplats 50 och se både nya premiärer och återkommande favoritserier. Mycket nöje!

Höjdpunkter:  

Texas Rising - Premiär 14/1 kl 22:00
Året är 1836, vilda västern och Texas betraktas som helvetet på jorden. Följ med på en spännande historia om revolutionen i Texas efter det berömda slaget vid Alamo. Ett blodigt och avskyvärt angrepp på den amerikanska befolkningen under ledning av den skoningslösa mexikanske generalen Santa Anna. 

Medverkande i Texas Rising: Bill Paxton, Jeffrey Dean Morgan, Olivier Martinez, Kris Kristofferson, Brendan Fraser, Ray Liotta & Cynthia Addai-Robinson.
Läs mer här..

Hunting Hitler, Säsong 3 - Premiär 18 januari kl 21:00
Lyckades Adolf Hitler överleva andra världskriget? I säsong 2 av den banbrytande serien ”Hunting Hitler” fortsätter experternas arbete med att klara upp en av det 20:e århundradets största gåtor. Serien undersöker bland annat nya teorier om Hitlers möjliga flyktväg och bjuder på exklusiva intervjuer med nyckelvittnen och släktingar till flera nazistledare.
Läs mer här..

The Curse of Oak Island - Premiär 29/1 kl 21:00    
Rick och Marty Lagina hittar i denna nya säsong helt avgörande spår då de kommer tillbaka till Oak Island.

Two Degrees: Point of No Return - Premiär 6/2 kl 22:00    
Kommer mänskligheten att överleva en temperatur på två grader över det normala? I denna exklusiva tvåtimmars dokumentär berättar HISTORY om de katastrofala konsekvenserna av klimatförändringarna.

The Zodiac Killer: Case Closed? - Premiär 12/2 kl 22:00    
Sal LaBarbera är en uppmärksammad morddetektiv i USA. Tillsammans med Kevin Knight, professor i datavetenskap, och Kenneth Mains, specialist på ouppklarade fall, återöppnar han ett av USA:s mest berömda fall om en oidentifierad seriemördare känd som ”the Zodiac Killer”. 

Vem kan ta del av frivisningen?   

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital TV-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital TV-mottagare i din TV.

Vill du ha tillgång till HISTORY HD efter frivisningen?

Vill du fortsätta se HISTORY HD efter frivisningen? Det går självklart att ordna! Kanalen ingår i följande paket: Sappa MestSappa Mest HD Sappa MycketSappa TioSappa FemSappa Fakta och Sappa HD som du enkelt kan beställa inne på Mitt Sappa eller så kan du kontakta oss. Du når oss på hej@sappa.se eller 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar, året om 8-22.