Beck premiär - Den tunna isen

Beck premiär - Den tunna isen

24 januari 2018 Höjdpunkter

Premiär för Beck - Den tunna isen

Den andra av fyra nya Beckfilmer under 2018 har äntligen premiär den 3 februari på C More! "Den tunna isen" är den 36:e filmen i serien med Peter Haber som Beck.

Handling Beck - Den tunna isen

En omtyckt hockeytränare för förortens juniorer hittas knivmördad. Har mordet med hans sidoprojekt att göra - att lära flyktingar att åka skridskor? Martin Beck, som kommit tillbaka i en högre befattning, kämpar med att hitta en ersättare för Steinar, som dock blir allt mer sugen på att stanna kvar i sin nya roll som gruppchef. 

Genre: Thriller 
Längd: 90 min 
Regissör: Mårten Klingberg 
Premiär: 3 februari 2018 
Tid: 21:00 
TV-kanal: C More First HD (kanalplats: 80).

Få tillgång till alla Beck-filmer 

Ladda upp med Beck på bästa sätt! Se alla tidigare Beck-filmer på cmore.se eller i C More-appen. Skaffa C More Standard idag och få tillgång till tusentals filmer och serier samt barnens favoriter. Kom igång med C Mores 5 filmkanaler idag, 149 kr/mån - ingen bindningstid. Klicka här för att beställa.

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

C More streamingtjänst ingår

När du skaffar ett kanalpaket från C More får du också tillgång till C Mores streamingtjänst kostnadsfritt på alla dina enheter. Vilket ger dig möjlighet att titta på Beck när och var du vill.