Sappa lanserar tjänster i Dalarna

Sappa lanserar tjänster i Dalarna

30 januari 2018 Höjdpunkter

Vi på Sappa är mycket glada över att kunna berätta att vi från 1 februari 2018 kan leverera TV hem till hushåll i Zitius nät i Dalarna.

Områden i Dalarna (Zitius nät) som kan få Sappa-TV:
Avesta Stadsnät
Dala Energi Fibernät
Dalarna Fiber
Hedemora Stadsnät
Ludvika & Ludvika Hem
Smedjebacken Stadsnät

Varför ska man välja TV från Sappa?
Vi på Sappa har alla TV-kanaler du kan tänka dig, mer än 130 faktiskt. Vi har en låg kostnad på vårt instegspaket som gör att du som kund själv kan välja fritt bland 27 kanalpaket från Sappa, Viasat och C More – på så sätt får du ett TV-utbud du gillar och dessutom till förmånliga priser!

Den absolut bästa tjänsten vi har på Sappa är kundservice i världsklass. För oss är det viktigt att du som kund ska känna att vi som bolag lyssnar på dig och vill hjälpa dig. Därför har vi aldrig haft några knappval när man ringer till oss, utan man kommer direkt till en vänlig röst som svarar och hjälper till oavsett ärende. Vi har som mål att bli Sveriges mest kundvänliga företag, och det ska vi se till att lyckas med – tillsammans med dig som kund.

Kontakta oss gärna
Har du några funderingar eller kanske vill du testa hur kundvänliga vi faktiskt är, då är du välkommen att kontakta oss på: 0774-444 744, hej@sappa.se och på sociala medier @sappasomduvill. Via telefonen svarar vi oftast inom 1 minut.