Säkra TV-våren på C More!
20 februari, 2018

Säkra TV-våren på C More!

Kategorier: Erbjudanden

Säkra TV-våren på C More!

Nu kan du skaffa C More Premium i 12 månader och få de första 3 månaderna för halva priset. I vår kommer du kunna se uppladdningen av Allsvenskan, slutspelet i SHL och nya film- och serier premiärer varje vecka. 

Höjdpunkter på C More

Allsvenskan 
Den 1 april drar äntligen Allsvenskan igång! I första omgången möter Häcken-Kalmar och Hammarby-Sirius. Men redan nu kan du följa uppladdningen av Allsvenskan på C More. Se alla matcher från Svenska Cupen eller ditt favoritlags alla träningsmatcher. Totalt sänder C More över 100 försäsongsmatcher. 

SHL
SHL är inne på den andra halvan av seriespelet och lagen slåss nu om en så bra placering som möjligt till slutspelet. Lag 1-6 i SHL är direktkvalificerade till kvartsfinal, medan lag 7-10 får spela åttondelsfinaler. Den 12 mars kan du följa de första åttondelsfinalerna och den 18 mars drar kvartsfinalerna igång. Här ser du aktuell SHL tabell, resultat och spelschema. 

FIFA fotbolls-VM
I sommar väntar den stora folkfesten. Fotbolls-VM 2018 kommer spelas den 14 juni-15 juli och alla matcher kommer direktsändas i SVT och TV4:s kanaler. Här kan du följa spelschemat från fotbolls-VM 2018's grupp- och slutspel.

Film och serier
Bland C Mores film- och serieutbud hittar du 1000-tals filmer och serier med alltifrån Sveriges bästa dramaproduktioner till internationella storfilmer och succéserier. Här får du tillgång till nya filmer och serier varje vecka och alltid utan reklam. I vår kommer du bland annat kunna se filmer som Husdjurens hemliga liv, Brimstone, Jason Bourne och de två resterande Beckfilmerna. 

Få tillgång till C More Premium   

Kom igång med C More Premium redan idag och ta del av vårt erbjudande. Klicka här för att beställa.  

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

C More streamingtjänst ingår

När du skaffar ett kanalpaket från C More får du också tillgång till C Mores streamingtjänst kostnadsfritt på alla dina enheter.