Premiär för thrillerserien Advokaten!
25 februari, 2018

Premiär för thrillerserien Advokaten!

Premiär för thrillerserien Advokaten!

Den 26 februari kl 21:00 har äntligen Advokaten - en ny orginalserie från MTG premiär på TV3 och Viaplay. Serien har tagits fram av Jens Lapidus (Snabba Cash), Hans Rosenfeldt (Bron) och Michael Hjorth (Cleo). För regi står prisbelönade Geir Henning Hopland. I huvudrollerna ser vi Alexander Karim och Malin Buska. 

Handling Advokaten   

Advokaten är en svensk thrillerserie om den begåvade försvarsadvokaten Frank Nordling på en av Sveriges främsta advokatbyråer. I barndomen bevittnade Frank sina föräldrars död och när han idag får veta att mördaren är en av ledarna inom Köpenhamns undre värld – och en av byråns viktigaste klienter – blir han besatt av hämnd.

 


Få tillgång till TV3
       

Vill du se premiären på din TV? Med TV3 kan du följa dina favoritprogram inom underhållning och serier. Du hittar kanalen i Sappa FemSappa TioSappa MestSappa Mest HDSappa Mycket och Sappa Villa. Vill du ha den bästa bildkvalitéten så finns även TV3 HD

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till TV3 eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama Advokaten med Viaplay

När du skaffar ett kanalpaket från Viasat får du Viaplay på köpet. Streama Advokaten i din surfplatta, mobil och dator. Se kanalpaket från Viasat