Vår underliga planet på National Geographic
20 mars, 2018

Vår underliga planet på National Geographic

Vår underliga planet på National Geographic HD!

Den 25 mars kan du se den nya programserien Vår underliga planet - med Will Smith som programledare på National Geographic HD. Du ser premiären den 25 mars kl 21:00 på kanalplats 31. 

Handling Vår underliga planet  

Will Smith och ett antal austronater förklarar vad som skiljer vår planet mot alla andra. Berättelsen om hur jorden skapades och hur jorden reglerar den syrerika atmosfären är häpnadsväckande: en flygande flod, en global dammstorm, en kollapsande glaciär och den viktigaste varelsen som du aldrig har hört talas om. Allt är sammankopplat för att kunna skapa liv.

Will Smith leder tittarna på en episk resa över hela världen och in i yttre rymden. Vår underliga planet är en tankböjande resa inom och bortom planeten Jorden och bekräftar att det verkligen inte finns någon plats som hemma.


Få tillgång till National Geographic HD
   

National Geographic uppmanar tittarna att omvärdera hur de ser på tv - och världen - genom smarta, innovativa program. Du hittar National Geographic HD i Sappa FemSappa Tio, Sappa Fakta, Sappa HDSappa MestSappa Mest HDSappa MycketViasat Silver och Viasat Guld

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till National Geographic HD eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama National Geographic HD

När du skaffar ett kanalpaket där Sappa Play ingår kan du streama National Geographic HD på din mobil, dator eller surfplatta. Läs mer här