Beställ pay-per-view matcher
24 maj, 2018

Beställ pay-per-view matcher

Kategorier: TV & play

Pay-per-view matcher från Allsvenskan och Superettan

Vill du se livematcher från Allsvenskan eller Superettan direkt till din tv i HD-kvalitet? Det enda du behöver för att beställa pay-per-view matcher är ett digital-tv abonnemang hos oss och en tv. Med det på plats kan du enkelt beställa dina pay-per-view matcher inne på Mitt Sappa. Kostnaden för pay-per-view debiteras på din nästa faktura. 

Så här beställer du pay-per-view matcher 

På vår pay-per-view sida kan du se kommande matcher som går att beställa. Du får en översikt över vilka lag som spelar, vilken kanal matchen kommer sändas på, pris och tidpunkt när du får tillgång till kanalen. När du hittat en pay-per-view match som du vill beställa loggar du in på Mitt Sappa och under fliken "Pay-Per-View" visas alla matcher. För att beställa en pay-per-view match klickar du på "Beställ match". Du får då upp en ruta med den match du valt och för att beställa klickar du på "Bekräfta". Skulle du ångra dig klickar du bara på "Avbeställ match". 

Spelschema och tabell Allsvenskan  

Vill du hålla koll på hur ditt favoritlag spelar? Här kan du se spelschemat för Allsvenskan 2018. Du kan också se den aktuella tabellen för Allsvenskan 2018 här