Sverige vidare till åttondelsfinal i VM!

Sverige vidare till åttondelsfinal i VM!

02 juli 2018 TV-tips

Heja fram Sverige   

Efter bragdvinsten mot Mexiko och Sydkoreas oväntade vinst mot Tyskland så stod Sverige på första plats i den tuffa grupp F. I åttondelsfinalen den 3 juli kl 16:00 väntar nu grupptvåan Schweiz från grupp E. Nu har vi sommarrea på C Mores största kanalpaket C More Premium så du kan följa FIFA Fotbolls-VM reklamfritt på C More. Läs mer här.  

Se åttondelsfinalen på TV4 och C More      

Över tre miljoner svenskar följde matchen mellan Sverige-Tyskland i TV4 och C More på midsommardagen. Därefter lyckades Sverige krossa Mexiko med hela 3-0 och nu har Janne Anderssons landslag skapat fotbollsfeber i ett stekhett Sommar-Sverige. 

På tisdag den 3:e juli klockan 16.00 ställs Sverige mot Schweiz i en spännande åttondelsfinal. TV4 och C Mores Lasse Granqvist och Hanna Marklund finns på plats på Saint Petersburg Stadium i Sankt Petersburg för att kommentera Sveriges första VM-slutspelsmatch sedan 2006. 

I VM-studion leder Anna Brolin, Hasse Backe och Alexander Axén sändningen medan Frida Nordstrand och Olof Lundh rapporterar på plats i Sankt Petersburg. Sändningen börjar 14.30 och matchstart är 16.00. Är du utomlands inom EU kan du även streama matchen via C Mores streamingtjänst.

Streama FIFA Fotbolls-VM reklamfritt på C More 

Missa inte åttondelsfinalen mellan Sverige- Schweiz. Nu har vi sommarrea på C Mores största kanalpaket C More Premium så du kan följa FIFA Fotbolls-VM reklamfritt på C More. Läs mer här.  

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till C More Premium eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.