Prova Sappas största utbud!
24 juli, 2018

Prova Sappas största utbud!

Kategorier: Erbjudanden

Sommarerbjudande till dig som är Sappa-kund!         

Årets sommarerbjudande ger dig som lojal Sappa-kund 3 månader fri provperiod av vårt största utbud: Sappa Mest HD + Sappa Alltid. Sammanlagt får du tillgång till 75 tv-kanaler varav 14 st är i HD och 39 st kan du streama via Sappa Play, perfekt nu under semestern! Läs mer och beställ här

Sappas största TV-utbud fritt i 3 mån 

Du kan i lugn och ro testa vårt största paket Sappa Mest HD + Sappa Alltid fritt i 3 mån. Njut av mängder av film, sport, musik, dokumentärer, nyheter, barnprogram och mycket mer hela sommaren! Innan 3 månader har gått från startdatum behöver du välja vilket paket du vill fortsätta med under resterande 9 månader. Gör du inget val forsätter Sappa Mest HD vara det paket man är bundet till, hela bindningstiden ut, bindningstid 12 månader. 

Valbara kanalpaket för erbjudandet: 
- Sappa Mest 
- Sappa Mest HD 
- Sappa Mycket 
- Sappa HD 
- Sappa Tio 

Sappa Play ingår - helt utan extra kostnad! 

Via Sappa Play kan du streama live, kolla i kapp i sju dagar eller starta om pågående program via dator, mobil och surfplatta. Sappa Play ingår helt fritt när du tar del av detta erbjudande. Streama hela 39 play-kanaler med Sappa Mest HD hela sommaren!   

Beställ vårt sommarerbjudande redan idag      

Vill du beställa vårt sommarerbjudande där du kan prova Sappas största utbud? Läs mer och beställ erbjudandet här. Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till erbjudandet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.