Frivisning av Viasat Film!

Frivisning av Viasat Film!

25 september 2018 Höjdpunkter

Populära filmer och serier - helt kostnadsfritt

Gillar du film och serier? I så fall måste du bänka dig framför tv:n kommande vecka. Mellan 8-14 oktober frivisar vi nämligen kanalpaketet Viasat Film. Fem renodlade filmkanaler - genrer och utbud för hela familjen - sändning dygnet runt. Detta får du bara inte missa!

Filmtips! 

Frivisningen av Viasat Film bjuder på en vecka med förstklassig underhållning. Allt ifrån de senaste actionladdade toppfilmerna och spännande thrillers, till romantiska draman och animerade barnfilmer. Här nedan tipsar vi om några favoriter från varje genre! 

Viasat Film - My Little Pony
Viasat Film Family
   
My Little Pony - The Movie - 9/10 kl 17:00  
När en mörk kraft hotar Ponyville tvingas Mane 6 ut på en resa till utkanten av Equestra för att rädda sitt älskade hem. Under resans gång träffar de på nya vänner och ställs mot farliga prövningar.

Viasat Film - Borg
Viasat Film Hits HD
Borg - 10/10 kl 21:00   
En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe och om hur deras rivalitet kom att engagera en hel värld. 

Viasat Film - Star Wars
Viasat Film Premiere HD   
Star Wars: The Last Jedi - 10/10 kl 21:00  
Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från The Force Awakens ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.    

Viasat Film - Bilar 3
Viasat Film Family   
Bilar 3 - 11/10 kl 19:00  
När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan för att vinna.

Viasat Film - American Assassin
Viasat Film Action HD    
American Assassin - 11/10 kl 22:00   
Efter att Mitch Rapp förlorat sin flickvän i en terroristattack ger han sig ut på jakt efter hämnd. CIA följer hans framfart och rekryterar honom till ett hemligt program. Mitch blir en del av ett världsomspännande uppdrag för att stoppa en mystisk agent från att starta ett världskrig i Mellanöstern. 

Black Panther - 12/10 kl 21:00  
Efter händelserna i Captain America: Civil War återvänder T’Challa till sitt hemland, det isolerade, högteknologiska afrikanska landet Wakanda, för att bli dess kung. Men när en gammal fiende dyker upp måste T’Challa, både som kung och Black Panther visa sin styrka. Han dras in i en konflikt som hotar inte bara Wakandas öde, utan hela världen.

Viasat Film - La La Land
Viasat Film Hits HD   
La La Land - 13/10 kl 20:00  
Jazzpianisten Sebastian och den aspirerande skådespelerskan Mia blir förälskade men ju mer framgångsrika de blir, desto svårare blir det att hålla kärleken vid liv.

Viasat Film - Wonder Wheel
Viasat Film Premiere HD    
Wonder Wheel - 13/10 kl 21:00  
Ginny är en känslomässigt bräcklig aktris som numera försörjer sig som servitris på en lokal krog. Hennes grovhuggne man Humpty är karusellskötare, och den stilige unge livräddaren Mickey drömmer om att bli dramatiker. Humptys dotter Carolina har återvänt hem till pappas lägenhet, där hon gömmer sig undan gangsters.

Här hittar du kanalerna

Viasat Film Premiere HD - 110
Viasat Film Action HD - 111
Viasat Series HD - 112
Viasat Film Hits HD - 113
Viasat Film Family - 114

Vem kan ta del av frivisningen?    

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital tv-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital tv-mottagare i din tv.   

Vill du fortsätta se Viasat Film efter frivisningen? 

Håll utkik på vår erbjudandesida för att se om det finns något erbjudande på Viasat Film som kan passa dig! Se våra erbjudanden 

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.