9 TV-tips inför helgen!
11 oktober, 2018

9 TV-tips inför helgen!

Film- och serietips på C More

C More bjuder på en helg med riktigt sevärda filmer och serier! Tablån är späckad med allt ifrån underhållande barnfilmer och romantiska draman till spännande skräckthrillers och deckare. Dessutom får du ta del av flera premiärer på C More Standard. Mycket TV-nöje!

C More - Storkarna
Storkarna - 12 oktober kl. 17.50, C More First HD 
Storkar brukade ju komma med bebisar men nu levererar de paket istället. Junior, som är den duktigaste leverantören, hamnar i trubbel när den tidigare bebisfabriken av misstag råkar producera en liten flicka.

C More - Logan Lucky

Logan Lucky - 12 oktober kl. 21.00, C More First HD - Premiär! 
Stjärnspäckad actionkomedi om ett brokigt gäng som planerar en kupp under en av årets största biltävlingar i North Carolina.

C More - Split

Split - 12 oktober kl. 22.00, C More Hits HD
Skräckthriller om tre tonårstjejer som blir kidnappade och inlåsta av en man med 23 olika personligheter.

C More - Sing

Sing - 13 oktober kl. 11.40, C More Hits HD   
Den musikspäckade animerade komedisuccén "Sing" utspelar sig i en stad bebodd av djur. Här möter vi koalan Buster Moon som anordnar en stor talangjakt.

C More - Fantastiska vidunder och hur man hittar dem

Fantastiska vidunder och var man hittar dem - 13 oktober kl. 20.00, C More Stars HD
I 1920-talets New York har mugglaren Jacob av misstag släppt lös några magiska varelser som ett udda gäng hjältar måste hjälpas åt för att fånga in.

Nyhet - Mordet på Orientexpressen

Mordet på Orientexpressen - 13 oktober kl. 21.00, C More First HD - Premiär!
Stjärnspäckad filmversion av Agatha Christies klassiska pusseldeckare där Hercule Poirot får ett snårigt fall på sin tågresa.

C More - Happy Gilmore

Happy Gilmore - 14 oktober kl. 15.00, C More Hits
Komedi om hockeyfantasten Happy Gilmore som hittar en annan användning för sin talang, när det visar sig att han även kan slå en golfboll riktigt långt. 

C More - Sthlm Rekviem

Sthlm Rekviem - 14 oktober kl. 21.00, C More Series HD - Premiär i veckan!
Kristina Olssons succéböcker står som förlaga och handlingen kretsar kring kriminologen Fredrika Bergman, som efter en tragisk bilolycka börjar arbeta som civil utredare inom polisen.
Vill du läsa mer om Sthlm Rekviem? Klicka här.

C More - Ingenting & allting

Ingenting & allting - 14 oktober kl. 21.00, C More First HD - Premiär!
Det romantiska dramat "Ingenting och allting" bygger på Nicola Yoons bästsäljare med samma namn.

Få tillgång till C More

Vill du kunna se alla våra film- och serietips? Skaffa vårt kanalpaket C More Standard för endast 149 kr/mån helt utan bindningstid. Du får fem populära filmkanaler och tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama filmer och serier i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Om du är intresserad av ett prisvärt kanalpaket med ett ännu större utbud av film, serier och sport - håll utkik bland våra erbjudanden!

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.