Premiär för Jägarna på C More
31 oktober, 2018

Premiär för Jägarna på C More

Rolf Lassgård i Jägarna

Succéfilmerna Jägarna blir originalserie på C More med Rolf Lassgård i huvudrollen som Erik Bäckström. Jägarna är ett svenskt spänningsdrama från 2018 som består av sex delar och är en fortsättning på den framgångsrika filmserien med samma namn. Se premiären av Jägarna på C More den 14 november kl 21:00. Handling Jägarna 

Jägarna handlar om Erik Bäckström (Rolf Lassgård) som slutat som polis och dragit sig tillbaka på den norrländska landsbygden för att läka såren efter en jobbig konflikt. Fiender hopar sig när han upptäcker en mörk hemlighet om traktens hjälte, den lokala gruventreprenören Markus. 

I rollerna för Jägarna ser du: Rolf Lassgård, Johannes Kuhnke, Ia Langhammer, Johan Marenius, Pelle Heikkilä.

Titel: Jägarna 
Genre: Thriller/kriminal/spänning
Längd: 44 min
Säsong: 1
Antal avsnitt: 6
Premiär: 14 november på C More 
Tid: 21.00
TV-kanal: C More First HD (kanalplats 80) 

Jägarna på C More

Vill du kunna se premiären av Jägarna på C More? Skaffa vårt kanalpaket C More Standard för endast 149 kr/mån helt utan bindningstid. Du får fem populära filmkanaler och tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Jägarna i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Om du är intresserad av ett prisvärt kanalpaket med ett ännu större utbud av film, serier och sport - håll utkik bland våra erbjudanden!

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.