Julklapp: C More Standard-frivisning
12 december, 2018

Julklapp: C More Standard-frivisning

Kategorier: Frivisningar

Tv-mys i jul med C More!

Från oss alla till er alla: en riktigt god jul... och tillgång till hela kanalpaketet C More Standard! Ni kunder önskade er en film-frivisning i december - och vi vill såklart göra er glada! Mellan 13-16 december ger vi därför våra kunder i julklapp att ni får ta del av C More Standards utbud - helt kostnadsfritt. Fem kanaler med ett stort utbud av filmer och serier som Harry Potter, Solsidan och Jägarna. Det är bara att slå på TV:n och titta! Mycket tv-nöje!

Höjdpunkter under frivisningen

C More - The Little Drummer Girl

The Little Drummer Girl på C More Series HD - 13 december kl. 21.00
Spiondrama som utspelar sig i slutet av 70-talet, och är baserat på boken med samma namn av författaren John le Carré. En brittisk skådespelerska blir förförd av en man vid namn Becker som jobbar för den israeliska säkerhetstjänsten. I hans jakt på en palestinsk terrorist försöker Becker rekrytera skådespelerskan att spela sitt livs mest krävande roll. I rollerna ser vi bland annat Florence Pugh (”The Falling”) och Alexander Skarsgård. 

C More - Maze Runner - Death to Cure
Maze Runner - The Death Cure på C More First HD - 14 december kl. 21.00
Thomas leder sin grupp på deras farligaste uppdrag någonsin. För att rädda sina vänner måste de bryta sig in i den ökända staden ”Last City”, en labyrint omgärdad av murar och full av faror och fiender. Men i staden finns också svaren på alla frågor de haft sedan historiens början. I rollerna bland annat Dylan O'Brien (”Teen Wolf”), Kaya Rose Scodelario-Davis (”Skins”) och Thomas Brodie-Sangster(”Game of Thrones”).

C More - Harry Potter  
Harry Potter  
Alla åtta succéfilmer om Harry Potter släpps samtidigt 13 december på C More. Ta del av följande Harry Potter-filmer under frivisningen:

Harry Potter och de vises sten på C More First HD - 14 december kl. 18.25 
Harry Potter är en föräldralös 11-åring som bor med sina hemska släktingar, familjen Dursley. Men en dag får Harry ett besök som ska förändra allt. Han får reda på att han har magiskt påbrå och ska börja på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. 

Harry Potter och Hemligheternas kammare på C More First HD - 15 december kl. 18.15
Harry och hans vänner Hermione och Ron är tillbaka för sitt andra år på Hogwarts, där de fått en ny lärare i den uppblåste Gyllenroy Lockman. Men snart börjar också märkliga saker hända på skolan. Vad är Hemligheternas kammare? 

Harry Potter och fången från Azkaban på C More First HD - 16 december kl. 18.35
Harry Potters tredje år på Hogwarts börjar med orosmoln då mördaren Sirius Black, Voldemorts hantlangare, har rymt från fängelset Azkaban. Eftersom Black väntas dyka upp på Hogwarts kommer Dementorerna, fängelsets fruktade fångvaktare, dit för att hålla vakt, och de visar sig ha en oväntad påverkan på Harry. 

C More - Jägarna
Jägarna på C More Series HD - 15 december kl. 21.00
Svenskt spänningsdrama från 2018 som består av sex delar och är en fortsättning på den framgångsrika filmserien med samma namn. Erik Bäckström (Rolf Lassgård) har slutat som polis och dragit sig tillbaka på den norrländska landsbygden för att läka såren efter en jobbig konflikt. Fiender hopar sig när han upptäcker en mörk hemlighet om traktens hjälte, den lokala gruventreprenören Markus. 

C More - The Truth About The Harry Quebert Affair 
The Truth about the Harry Quebert Affair på C More Series HD - 15 december kl. 23.15  
Amerikansk dramathrillerserie om den berömde författaren Harry Quebert (Patrick Dempsey) som blir misstänkt för mord när en ung kvinna, försvunnen sedan 33 år tillbaka, hittas begravd i hans trädgård. Misstankarna mot författaren växer när delar av hans gamla manus hittas bland likresterna. "The Truth About the Harry Quebert Affair" baseras på Joël Dickers bästsäljande bok med samma namn.

C More - BigFoot Junior
Bigfoot Junior på C More Hits HD - 16 december kl. 08.50    
"Bigfoot junior" är en animerad komedi om unge Adam Harrison som bestämmer sig för att söka efter sin försvunne far som han aldrig har träffat. Det blir ett både episkt och överraskande äventyr när han upptäcker att hans pappa är den legendariske varelsen Bigfoot som lever djupt in i skogen och håller sig undan världen för att skydda sin familj. 

C More - Solsidan
Solsidan - FilmenC More Stars HD  - 16 december kl. 11.45 
Komedi från 2017, baserad på den omåttligt populära tv-serien ”Solsidan”. Handlingen i filmen kretsar bland annat kring Ove och Anettes barnlängtan, Anna och Alex skilsmässa och Freddes komplicerade relation till sin pappa. I rollerna ser vi utöver Henrik Dorsin, Felix Herngren, Johan Rheborg, Josephine Bornebush, Mia Skäringer även Malin Cerderblad, Henrik Schyffert och Sven Wollter.

Vem kan se frivisningen?

För att ta del av frivisningen behöver du ha en digital tv-mottagare från Sappa eller en inbyggd digital tv-mottagare i din tv.   

Var hittar du kanalerna?

C More First HD - 80
C More Hits HD - 81
C More Stars HD - 82
C More Series HD - 83
SF Kanalen - 86

Vill du ha kvar C More Standard efter frivisningen?

Gillar du C More Standard och vill ha kanalerna i ditt tv-utbud? Kanske vill du ge bort kanalpaketet i julklapp? Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande! Skaffa C More Standard i 12 månader så ingår även C More största utbud, C More Premium fritt i 3 månader (värde 1 497 kr). Beställ här!

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744. Du kan också skriva till oss direkt via vår chatt. Vi svarar alla dagar, året om kl. 8-22.