The Resident - säsong 2
17 december, 2018

The Resident - säsong 2

Sjukhusdrama på FOX

Gillade du den första säsongen av The Resident? Då får du inte missa säsong 2 av denna fängslande sjukhusserie. Premiär den 18 december på FOX kl. 21.00!

Handling The Resident - säsong 2

The Resident handlar om en grupp läkare på Chastain Memorial Hospital, som dagligen möter personliga och professionella utmaningar. Serien bjuder på både känslor och intriger, men avslöjar också sanningen om vad som händer på landets sjukhus och de etiska problem som personalen står inför. I rollerna ser vi bland andra Matt Czuchry (från Gilmore Girls), Emily VanCamp (från Captain America), Bruce Greenwood (från Batman: Gotham by Gaslight) och Manish Dayal (från Halt and catch fire). 

Titel: The Resident
Genre: Drama
Säsong: 2 
Antal avsnitt: 9
Premiär: 18 december 
Tid: 21.00
TV-kanal: FOX HD (kanalplats 13)

Få tillgång till FOX HD      

Fox HD är kanalen för dig som älskar underhållning. Fox erbjuder nya och prisbelönta serier och filmer såväl som välkända och klassiska. En kanal som passar både det mindre och större hushållet. Du hittar FOX HD i Sappa FemSappa TioSappa Mest HDSappa MycketViasat SilverViasat Guld och Sappa Villa

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till FOX HD eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama FOX HD

När du skaffar ett kanalpaket där Sappa Play ingår kan du streama FOX HD på din mobil, dator eller surfplatta. Läs mer här