Originalserien Dirigenten på C More
25 december, 2018

Originalserien Dirigenten på C More

Adam Pålsson i thrillerserien Dirigenten

På nyårsdagen är det äntligen premiär för en ny originalserie från C More - Dirigenten med Adam Pålsson i huvudrollen. Dirigenten är ett svenskt spänningsdrama i åtta delar, regisserat av Oscarsnominerade Mikael Håfström. Se premiären av Dirigenten på C More den 1 januari kl 21:00. 

Handling Dirigenten 

Dirigenten kretsar kring Tom Blixen, spelad av Adam Pålsson, en svensk finansman som tror sig kunna hantera korruptionen och maktspelet i det ryska affärslivet. Men efter en vågad affär kastas han in i en strid bland politiker, oligarker och deras våldsamma underhuggare i ett laglöst Ryssland. 

Dirigenten utspelar sig runt millennieskiftet och är en thrillerserie full av universella och aktuella intriger. Serien är baserad på den första boken, Dirigenten från Sankt Petersburg, i Camilla Grebe och Paul Leander-Engström Moscow Noir-trilogi om den smutsiga och kallblodiga finansvärlden i det post- kommunistiska Ryssland.

I andra roller ses bland andra Linda Zilliacus och Christopher Wagelin.

Titel: Dirigenten
Genre: Thrillerserie
Längd: 44 min 
Säsong: 1 
Antal avsnitt: 8
Premiär: 1 januari på C More  
Tid: 21.00 
TV-kanal: C More First HD (kanalplats 80) 

Dirigenten på C More

Vill du kunna se premiären av Dirigenten på C More? Skaffa vårt kanalpaket C More Standard för endast 149 kr/mån helt utan bindningstid. Du får fem populära filmkanaler och tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Dirigenten i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.