The Passage på FOX
14 januari, 2019

The Passage på FOX

Övernaturligt drama på FOX 

Nya serien The Passage är baserad på den bästsäljande trilogin med samma namn. The Passage kretsar kring Project Noah, en hemlig medicinsk anläggning där forskare experimenterar med ett farligt virus som kan bli ett botemedel mot all världens sjukdomar, men den har också potential att utplåna mänskligheten. Se premiären av The Passage den 21 januari kl 21:00 på Fox HD

Handling The Passage

När den unga föräldralösa flickan Amy Bellafonte (Saniyya Sidney) väljs ut av Project Noah som testperson är det den federala agenten Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) som får uppdraget att hämta in Amy och föra henne till Project Noah. Uppdraget går inte som planerat och Brad blir en fadersfigur till flickan - fast besluten att skydda henne oavsett vad som händer, så även om experimenten inom Project Noah kommer utlösa en apokalyptisk katastrof.  

Brad och Amys resa tvingar dem att konfrontera Project Noahs ledande forskare, Major Nichole Sykes (Caroline Chikezie) och Dr Jonas Lear (Henry Ian Cusick), liksom den härdade före detta Navy Operative Clark Richards (Vincent Piazza), tillika Brads vän. De kommer stå ansikte mot ansikte med en ny farlig varelse, bland annat tidigare forskaren Tim Fanning (Jamie McShane) och dödsdömde Shauna Babcock (Brianne Howey), som utvecklar nya krafter, krafter som vetenskapsmännen inte var medvetna om kunde utvecklas 

The Passage är exekutiv producerad av Emmy® Award-vinnaren och Academy Award® och Golden Globe® nominerade Ridley Scott (The Martian,Gladiator) och Matt Reeves (Apen, Cloverfields plan). 

Titel: The Passage 
Genre: Drama/thriller/övernaturligt
Säsong: 1   
Antal avsnitt: 10
Premiär: 21 januari  
Tid: 21.00 
TV-kanal: FOX HD (kanalplats 13)

Få tillgång till FOX HD        

Fox HD är kanalen för dig som älskar underhållning. Fox erbjuder nya och prisbelönta serier och filmer såväl som välkända och klassiska. En kanal som passar både det mindre och större hushållet. Du hittar FOX HD i Sappa FemSappa TioSappa Mest HDSappa MycketViasat SilverViasat Guld och Sappa Villa

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till FOX HD eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama FOX HD

När du skaffar ett kanalpaket där Sappa Play ingår kan du streama FOX HD och se The Passage på din mobil, dator eller surfplatta. Läs mer här


Executive-producerad av Emmy® Award-vinnaren och Academy Award® och Golden Globe® nominat Ridley Scott (The Martian, Gladiator) och författare / regissör Matt Reeves (Apen, Cloverfields plan)
Executive-producerad av Emmy® Award-vinnaren och Academy Award® och Golden Globe® nominat Ridley Scott (The Martian, Gladiator) och författare / regissör Matt Reeves (Apen, Cloverfields plan)