The Curse of Oak Island
17 januari, 2019

The Curse of Oak Island

Säsong 6 av mystiska serien på HISTORY

Är du ett fan av The Curse of Oak Island? Då kan vi glädja dig med att den populära realityshowen på HISTORY äntligen är tillbaka med en ny säsong. Bröderna Lagina inleder det mest spännande kapitlet någonsin i det 220 år gamla Oak Island-mysteriet. Missa inte premiären den 21 januari kl 21:00 på HISTORY HD.Handling 

Rick och Marty Lagina försöker förverkliga en livslång dröm genom att inleda det mest spännande äventyret någonsin i Oak Island-mysteriet. Efter att ha gjort flera upptäckter i borrhål 10-X och det berömda Money Pit ifjol kommer bröderna och deras partners att använda toppmodern teknisk utrustning samt tung gräv- och borrutrustning för att ta sig djupt ner i ön. De tar emot nya forskare och särskilda gäster, skapar nya allianser samt utforskar nya, spännande teorier. Inget ska stoppa dem från att ta reda på vad som skulle kunna finnas begravt på Oak Island.

Detta år innebär även ett flertal extraordinära milstolpar för Oak Island-teamet; 50 år har gått sedan en artikel om Money Pit publicerades i Det Bästa, vilket inte bara väckte de unga Lagina-brödernas fantasi utan också fick Dan Blankenship att ägna sitt liv åt att lösa detta stora mysterium. 50 år har även förflutit sedan Restall-tragedin som krävde fyra av de sex liv som gått förlorade i jakten på Oak Islands skatt.

Kommer Rick, Marty och deras partners att finna en stor, gömd skatt? Eller kommer de, likt så många före dem, att bara hitta ännu fler hinder – eller, ännu värre – bevis för att den dödlig förbannelse faktiskt skyddar Oak Islands hemligheter?

Titel: The Curse of Oak Island
Genre: Reality/Mystery
Säsong: 6  
Antal avsnitt: 24
Premiär: 21 januari  
Tid: 21.00 
TV-kanal: HISTORY HD (kanalplats 50)

Få tillgång till kanalen på din TV     

HISTORY HD är kanalen för dig som älskar dokumentärer och reportage om historiska händelser, fynd och platser. Du hittar HISTORY HD i Sappa TioSappa Mest HDSappa MycketSappa HD, Sappa FaktaViasat Silver och Viasat Guld.

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till HISTORY HD eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.


Executive-producerad av Emmy® Award-vinnaren och Academy Award® och Golden Globe® nominat Ridley Scott (The Martian, Gladiator) och författare / regissör Matt Reeves (Apen, Cloverfields plan)
Executive-producerad av Emmy® Award-vinnaren och Academy Award® och Golden Globe® nominat Ridley Scott (The Martian, Gladiator) och författare / regissör Matt Reeves (Apen, Cloverfields plan)