Bröllop, begravning och dop
01 februari, 2019

Bröllop, begravning och dop

Ny stjärnspäckad originalserie på C More

Bröllop, begravning och dop är ett nytt svenskt drama i fyra delar, regisserat av Colin Nutley. En miniserie som utspelar sig i en svensk småstad och rör två familjer som möts på ett bröllop. I huvudrollerna ser vi bland annat Helena Bergström, Maria Lundqvist och Molly Nutley.
Se premiären på C More 7 februari kl. 21:00.

Handling 

Två kvinnor står redo att gifta sig och deras närmaste samlas för att närvara på den stora dagen, men under bröllopet händer det som inte får hända. Som så ofta på svenska släktfester blir det lite för mycket att dricka och som så ofta blir konsekvenserna oanade. En dramatisk händelse sker som sedan leder till en begravning och ett dop. Följ med på en resa genom huvudkaraktärernas liv, kantade av både berusande glädje och skoningslös sorg.

I serien ser vi några av Sveriges mest folkkära skådespelare så som Helena Bergström, Maria Lundqvist, Molly Nutley, Angelika Prick, Philip Zandén, Johan H:son Kjellgren, Marie Göranzon, Jan Malmsjö, Peter Harryson, Andreas T Olsson, Alexander Karim, Josette Bushell-Mingo.

Titel: Bröllop, begravning och dop 
Genre: Drama 
Längd: 45 min 
Säsong: 1  
Antal avsnitt: 4 
Premiär: 7 februari på C More   
Tid: 21.00  
TV-kanal: C More First HD (kanalplats 80)

Bröllop, begravning och dop på C More

Vill du kunna se premiären av serien på C More? Just nu har vi ett kanonerbjudande på C More Standard. Du får fem populära filmkanaler och tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Bröllop, begravning och dop i din dator, surfplatta och mobil. Spana in erbjudandet här!

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.