Premiär för Hidden - Förstfödd
04 februari, 2019

Premiär för Hidden - Förstfödd

Ny originalserie på Viasat

Du har väl inte missat den nya serien Hidden - Förstfödd på Viasat? En urban fantasy-thriller baserad på Filip Alexandersons bok Förstfödd som utspelar sig i Stockholm modern tid. Serien bygger upp ett alternativt universum där inget eller ingen är vad det ser ut att vara. En dold värld mitt ibland oss.

Se Hidden - Förstfödd på Viasat Series och Viaplay.Handling

Jonas liv vänds upp och ner efter en svår olycka. Han börjar utforska sitt sanna jag, ovetande om att någon, eller några, är ute efter honom. Sakta dras han in i en härva av mystik och ritualmord. Izabella Scorupco spelar karaktären Viveca Eldh som är de doldas beskyddare. Tysk-svenske August Wittgenstein spelar Jonas som råkar ut för ett trauma som väcker oväntade egenskaper till liv vilket också sätter hans liv i fara. Pia Tjelta spelar Leander, ledare av rebellgruppen Utmarkingarna som inte vill lyda under Samfundets regler. Alexander Willaume spelar Maersk, en "dold" som tillhör rebellerna inom det dolda samhället.

- Titel: Hidden - Förstfödd
- Genre: Fantasy, Thriller  
- Längd: 45 min  
- Säsong: 1   
- Antal avsnitt: 8 
- Premiär: 1 februari
- Tid: 21.00   
- TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112) + Viaplay

Se serien på Viasat & Viaplay

Vill du kunna se Hidden - Förstfödd? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 3 månaderna för 0 kr! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.