Bonusfamiljen tillbaka med ny säsong
15 februari, 2019

Bonusfamiljen tillbaka med ny säsong

Säsong 3 av stjärnspäckade dramakomedin

Ett år har gått sedan vi träffade bonusfamiljen. Nya familjemedlemmar har tillkommit, andra har försvunnit. Allt är som det brukar men ingenting är sig likt. Den populära TV-serien Bonusfamiljen är äntligen tillbaka med säsong 3! Se den hyllade serien av Måns Herngren och Felix Herngren som som handlar om hur det är att leva i en bonusfamilj. I centrum står paret Lisa (Vera Vitali) och Patrik (Erik Johansson), deras barn från tidigare förhållanden, och deras ex (Petra Mede och Fredrik Hallgren). Premiär 18 februari på SVT1.

Handling 

Bigge bearbetar förlusten av Gugge. Martin har blivit ihop med Eddies resurs Sima, vilket innebär att Eddie och Bianca har fått en ny bonusmamma att förhålla sig till. Katja återfinner kärleken till Henrik och de gör allt för att skaffa barn, men det är betydligt svårare än de tänkt sig. Tittarna mötte Bonusfamiljen första gången våren 2017. Nu precis som då kommer tittaren känna igen värmen, humorn och ibland smärtan i bonusfamiljens utmaningar.

Serien bjuder på många välkända skådespelare, som bland annat Vera Vitali, Erik Johansson, Petra Mede, Fredrik Hallgren, Niklas Engdahl, Nour El-Refai, Marianne Mörck, Christer Fant, Johan Ulvesson, Ann Petrén, Christer Lindarw och Sanna Sundqvist.

- Titel: Bonusfamiljen
- Genre: Drama, Komedi
- Längd: 45 min  
- Säsong: 3   
- Antal avsnitt: 10
- Premiär: 18 februari
- Tid: 21.00   
- TV-kanal: SVT1 HD (kanalplats 1)

Se serien på SVT          

Med vårt instegspaket Sappa Alltid får du tillgång till SVT:s kanaler så du kan se Bonusfamiljen säsong 3. Har du inte kanalpaketet idag kan du enkelt lägga till det eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22. När du skaffar ett digital-TV abonnemang utöver Sappa Alltid där Sappa Play finns tillgängligt så kan du enkelt streama Bonusfamiljen i din mobil, dator och surfplatta. Läs mer om Sappa Play här.