Bosch - säsong 4
16 februari, 2019

Bosch - säsong 4

Kriminalserien med Harry Bosch är tillbaka

Gillar du serien Bosch? Då får du inte missa premiären av säsong 4 den 18 februari på Viasat. Den hyllade polisserien baserad på Michael Connellys deckare följer Hiernonymus "Harry" Bosch, som är en tuff men sårbar mordutredare i Los Angeles. Gör dig redo för ännu en säsong med spännande utredningar i Hollywoods vackra miljöer!

Handling

En ökänd advokat, som stämt ett antal poliser, mördas brutalt dagarna innan en stor rättegång. Bosch, som spelas av Titus Welliver, blir utsedd att leda utredningsgruppen. I gruppen ingår även partnern Jerry Edgar (Jamie Hector) och luttrade utredaren Santiago Robertson (Paul Calderón). Allmänheten är övertygade om att mördaren är en av de många poliser som advokaten stämde, vilket sätter press på utredningen. Boschs liv plötsligt tar en tragisk vändning när någon nära honom blir mördad. Samtidigt närmar han sig sin mors mördare, som gått ostraffad i fyrtio år.

- Titel: Bosch
- Genre: Drama, Crime
- Längd: 45 min  
- Säsong: 4   
- Antal avsnitt: 10
- Premiär: 18 februari
- Tid: 21.00   
- TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112) + Viaplay

Se serien på Viasat & Viaplay

Vill du kunna se Bosch? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 3 månaderna för 0 kr! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.