Stieg Larsson - Mannen som lekte med elden
22 februari, 2019

Stieg Larsson - Mannen som lekte med elden

Ny dokumentärserie på C More

Nu kommer en ny dokumentärserie i fyra delar om hur Stieg Larsson vigde sitt liv åt att kartlägga högerextremism och nazism i Sverige. Se premiären på C More 25 februari kl. 21:00.  

Handling 

Berättelsen om succéförfattaren Stieg Larsson som envist sökte kunskap om Sveriges rasistiska grupper, långt innan de främlingsfientliga strömningarna blev synliggjorda på 1990-talet. Sakta blev han en av världens främsta experter på högerextremism, men också av de mest hotade människorna i Sverige.

Genom intervjuer och unikt arkivmaterial tecknar dokumentärserien Stieg Larsson - Mannen som lekte med elden ett närgånget porträtt av en eldsjäl som levde under konstant hot och och som genom Millennium-böckerna lyckades nå en publik över hela världen.

- Titel: Stieg Larsson - Mannen som lekte med elden
- Regissiör: Henrik Georgsson 
- Genre: Dokumentär/drama
- Längd: 44 min   
- Antal avsnitt: 4   
- Premiär: 25 februari på C More     
- Tid: 21.00   
- TV-kanal: C More First HD (kanalplats 80) 


Stieg Larsson - Mannen som lekte med elden

Se Stieg Larsson - Mannen som lekte med elden på C More

Vill du kunna se premiären av dokumentärserien på C More? Just nu har vi ett kanonerbjudande på C More Standard. Du får fem populära filmkanaler och tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Stieg Larsson - Mannen som lekte med elden i din dator, surfplatta och mobil. Spana in erbjudandet här!

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.