Tårtgeneralen på C More
06 mars, 2019

Tårtgeneralen på C More

Dramakomedi regisserad av Filip och Fredrik

Har du velat se den hyllade filmen Tårtgeneralen? Nu har du din chans! Den verklighetsbaserade dramakomedin av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ska börja visas på C More. Tårtgeneralen är en varm, rolig men också lite vemodig berättelse, baserad på verkliga händelser.

Se premiären på C More 10 mars kl. 21.00. 

Handling 

Året är 1984 och TV-programmet Rekord-Magazinet utser Köping till Sveriges tråkigate stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar, bestämmer sig den försupne mångsysslaren Hasse P för att motbevisa "Stockholmsjävlarna". Hans idé är lika långsökt som den kanske är genial. Han tänker baka världens längsta smörgåstårta och få in Köping i Guinness Rekordbok. Det blir upptakten till en serie befängda händelser.

Tårtgeneralen bjuder på många välbekanta ansikten, så som Mikael Persbrandt, Helena Bergström, Agnes Lindström Bolmgren och Tomas von Brömssen.

Titel: Tårtgeneralen
Genre: Komedi/Drama 
Längd: 101 min  
Premiär: 10 mars på C More   
Tid: 21.00  
TV-kanal: C More First HD (kanalplats 80)

Tårtgeneralen på C More

Vill du kunna se Tårtgeneralen på C More? Skaffa vårt filmpaket C More Standard, där du får fem populära filmkanaler. Dessutom får du tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama Tårtgeneralen i din dator, surfplatta och mobil.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.