Den inre cirkeln
20 mars, 2019

Den inre cirkeln

Ny dramaserie på Viasat

Spänningsdrama om medial och politisk maktkamp i åtta delar - låter det intressant? Den inre cirkeln är en ny originalserie från Viaplay och är ett nervkittlande drama baserat på Per Schlingmanns roman I maktens öga. 

Se premiären på Viasat 22 mars kl 21.00

Handling

Statsminister Elvira Kropp ska avgå och det politiska stjärnskottet och näringsministern David Ehrling (Niklas Engdahl, Bonusfamiljen) är ute efter att ta över. Tillsammans med sin skarpa pressekreterare Lena Nilsdotter (Nanna Blondell) försöker David Ehrling utöka sin position inom partiet. Samtidigt börjar Davids – inte helt fläckfria – förflutna komma upp till ytan eftersom reportern Josephine Sparre (Ebba Hultkvist Stragne) börjar gräva i hans liv, mitt under Almedalsveckan.

- Titel: Den inre cirkeln
- Genre: Drama, Thriller 
- Längd: 45 min   
- Säsong: 1     
- Antal avsnitt: 8  
- Premiär: 22 mars  
- Tid: 21.00    
- TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112) + Viaplay

Se serien på Viasat & Viaplay

Vill du följa serien på Viasat? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 3 månaderna för 0 kr! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.