Beverly Hills 90210 tillbaka med ny säsong
05 augusti, 2019

Beverly Hills 90210 tillbaka med ny säsong

Succéserien i ny miniserie

Nitton år efter att succéserien Beverly Hills 90210 sista avsnitt sändes är den äntligen tillbaka. Andrea, Brandon, Brenda, David, Donna, Kelly och Steve följdes av miljoner TV-tittare världen över i nära tio år. Nu återvänder skådespelarna till TV i en miniserie på sex avsnitt och de spelar denna gång sig själva, i en handling inspirerad av deras egna liv och relationer.

Serien visas exklusivt på C More och finns att streama redan dagen efter premiärdatum i USA, den 8 augusti kl 21.

Handling

Följ de forna tonårsidolerna från Beverly Hills 90210 i en ny miniserie där de försöker väcka till liv serien som en gång gjorde dem till stjärnor världen över. Nitton år har passerat när skådespelarna möts igen på ett jubileumsevent och idén om att återuppta serien tar snabbt fart. Men dramatik och intriger i skådespelarnas privatliv och historia visar sig snabbt göra den drömmen minst sagt svår att förverkliga.

I serien återses skådespelarna Jason Priestley, Tori Spelling, Jennie Garth, Shannen Doherty, Ian Ziering, Gabrielle Carteris och Brian Austin Green.

Titel: Beverly Hills 90210
Säsong: 11
Genre: Dramaserie
Premiär: 8 augusti 
Tid: 21:00  
TV-kanal: C More First HD (kanalplats 80)

Beverly Hills på C More

Vill du se den ikoniska serien BH90210 på TV? Skaffa vårt film- och seriepaket C More Standard, där du får fem populära filmkanaler. Dessutom får du tillgång till C More streamingtjänst så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. 

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.